Με κορυφαίο τον Ραφίνια, η Βραζιλία έκανε επίδειξη δύναμης, απέναντι στην Ουρουγουάη, νικώντας την 4-1 και παραμένει στην κορυφή του ομίλου, αήττητη.

Με τη συμπλήρωση του πρώτου 10λέπτου, η Βραζιλία άνοιξε το σκορ με τον Φρεντ να βρίσκει τον Νεϊμάρ και τον άσο της Παρί να προσπερνάει τον Μουσλέρα και να περνά την μπάλα κάτω από τα πόδια του Κόατες, για το 1-0. Οκτώ λεπτά αργότερα, ο Πακετά έβγαλε σέντρα από τα αριστερά, ο Νεϊμάρ πλάσαρε, ο γκολκίπερ Μουσλέρα απέκρουσε και στην επαναφορά ο Ραφίνια έκανε το 2-0.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και στην επανάληψη, απειλώντας με Ζεσούς και Νεϊμάρ για να έρθει το 3-0 στο 58ο λεπτό. Ο Νεϊμάρ πάσαρε στον Ραφίνια και εκείνος χρίστηκε σκόρερ. Στο 77ο λεπτό, η Ουρουγουάη μείωσε με εκτέλεση φάουλ του Λουίς Σουάρες και στο 83′, με δεύτερη ασίστ Νεϊμάρ, ο Μπαρμπόσα διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Σε προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου, η Βραζιλία είναι αήττητη εδώ και 28 παιχνίδια και εδώ και δυο δεκαετίες δεν έχει γνωρίσει ήττα, κάθε φορά που αντιμετωπίζει την Ουρουγουάη.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Έντερσον, Έμερσον, Βερίσιμο, Τιάγκο Σίλβα, Άλεξ Σάντρο, Φρεντ (88′ Εντένιλσον), Φαμπίνιο (71′ Ντάγκλας Λουίς), Νεϊμάρ, Πακετά (61′ Άντονι), Ραφίνια (71′ Ριμπέιρο), Ζεσούς (61′ Μπαρμπόσα)

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ: Μουσλέρα, Ναντέζ (46′ Κάσερες), Κόατες, Γοδίν, Βίνα (46′ Πικέρες), Μπεντανκούρ (71′ Γκοριαράν), Βεσίνο (65′ Τόρες), Βαλβέρδε, Ντε Λα Κρούζ Αρκόθα (46′ Τορέιρα), Καβάνι, Σουάρες