Δεν θα είναι έτοιμος μετά τη διακοπή ο Άντον Μάγκλιτσα, ο οποίος χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να επιστρέψει.

Ο Κροάτης επιθετικός ντεμπούταρε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και αγωνίστηκε στη συνέχεια με Απόλλωνα και ΠΑΕΕΚ πριν αποκομίσει πρόβλημα τραυματισμού που τον κρατά ξανά εκτός, δημιουργώντας απορίες στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ. Εύλογα οι φίλοι της ομάδας αναρωτιούνται που είναι ο killer που είχε ο Απόλλωνας, αφού ο Μάγκλιτσα δεν έχει βρει ρυθμό ακόμη.

Η απορία τους είναι λογική, αλλά υπάρχει λογική και στην τρέχουσα κατάσταση του Μάγκλιτσα που απέχει πολύ από αυτήν που είχαμε συνηθίσει όταν έπαιζε στον Απόλλωνα. Στο ΑΠΟΕΛ γνώριζαν από τη μέρα που ολοκληρωνόταν το «μπαμ» ότι ο Κροάτης φορ χρειάζεται χρόνο για να είναι έτοιμος. Και ήταν προφανές αυτό, αφού είχε να παίξει από τις 20 Απριλίου και δεν είχε κάνει προετοιμασία με κάποια ομάδα το καλοκαίρι. Είχε αφιχθεί δηλαδή εντελώς ανέτοιμος και γι’ αυτό ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα.

Αγωνίστηκε μετά την πρώτη διακοπή, ως αλλαγή στο ματς με τον Ολυμπιακό στις 13 Σεπτεμβρίου, αλλά και πάλι ήταν εμφανές ότι ήταν μακριά από τον καλό του εαυτό. Γι’ αυτό κρίθηκε σκόπιμο να μην πιεστεί ο Μάγκλιτσα να επιστρέψει στο επόμενο παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας. Θέλουν οι «γαλαζοκίτρινοι» να είναι πανέτοιμος αυτή τη φορά για να επιστρέψει, γι’ αυτό και ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα. Τον θέλουν πανέτοιμο, ώστε να θυμίσει ξανά τον γνωστό killer.

Ειρήνη Σπυροπούλου