Ο προπονητής του Άρη, Λιάσος Λουκά, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 και μίλησε για την έναρξη του Άρη στο πρωτάθλημα που τον βρίσκει μέχρι στιγμής στην 2η θέση της βαθμολογίας.

Μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Είμαστε μία καινούργια ομάδα, αλλάξαμε ταυτότητα σε σχέση με το προηγούμενα χρόνια. Έχουμε ψηλό μπάτζετ, πολλή ποιότητα στην ομάδα. Στόχος μας ήταν να γίνουμε ομάδα όσο το δυνατόν πιο νωρίς για να πάρουμε αποτελέσματα και αυτό βλέπουμε να βελτιώνεται παιχνίδι με παιχνίδι. Ξέρω καλύτερα από τον καθένα την ποιότητα των παικτών που έχουμε στον Άρη. Μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερο ποδόσφαιρο, θέλουμε ακόμη δουλειά», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Το 40% του ρόστερ, είναι στο 60% ετοιμότητας. Όταν υπάρχουν ποδοσφαιριστές που έχουν παίξει στο πιο ψηλό επίπεδο. Περιμένω πολλά περισσότερα από αυτή την ομάδα, από τους παίκτες μου. Με ότι βλέπουμε στις προπονήσεις, είναι λογικό να υπάρχουν απαιτήσεις. Δουλεύουμε σε επαγγελματικές συνθήκες και αυτό επίσης είναι πολύ σημαντικό, γι’ αυτό έχουμε ψηλούς στόχους. Προσπαθούμε με τη σειρά μας να κάνουμε τη δουλειά μας και να είμαστε όλο και πιο ανταγωνιστικοί σε κάθε παιχνίδι».

Για το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ: «Θα πάμε να το απολαύσουμε και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Στα αγωνιστικά, φαίνεται ότι θα πάμε με όλα τα διαθέσιμα όπλα. Θα ξεκαθαρίσει μέσα από τις επόμενες προπονήσεις».