Η Αναγέννηση Καρδίτσας, όπως και κόντρα στον Αλμωπό Αριδαίας, πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου μέσα από τη διαδικασία των πέναλτι. Η ΑΣΑ απέκλεισε την Καλλιθέα με 5-4 (0-0 η κανονική διάρκεια και η παράταση).
Στην 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, η Αναγέννηση Καρδίτσας απέκλεισε τον Αλμωπό Αριδαίας μέσα από τη διαδικασία των πέναλτι. Την Τρίτη (26/10) για την 5η φάση του θεσμού, η ΑΣΑ με τον ίδιο τρόπο πέταξε εκτός την Καλλιθέα. Αφού η κανονική διάρκεια και η παράταση ολοκληρώθηκαν χωρίς γκολ, στην ψυχοφθόρα διαδικασία η ΑΣΑ επικράτησε με 5-4!
Η πρώτη σημαντική ευκαιρία του αγώνα ανήκε στην Καλλιθέα, για την οποία ο Δούμτσης στο 23′ νικήθηκε σε τετ α τετ από τον Γκέκα. Στο 30′ ο Μπιανκόνι είχε δοκάρι με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπραμπίγια.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ (Περικλής Αμανατίδης): Γκέκας, Γκόλιας, Λαρέα, Καρανίκας, Σταμόπουλος, Μπάλλας, Πλέγας, Πολίτης, Μπραμπίγια, Μπιανκόνι, Αθανασιάδης.
ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Στρέζος, Κοντοχρήστος, Ρώσση, Ευαγγέλου, Ρέντζας, Μπουλούλης, Χατζηδίμπας, Σαντάνα, Μουνιέ, Δούμτσης, Μάλτσι.