Με τους Μέσι, Νεϊμάρ και Εμπαπέ στην αρχική ενδεκάδα, η Παρί Σεν Ζερμέν πήγε στην έδρα της Ρεν για το 9 στα 9. Όμως, οι γηπεδούχοι είχαν διαφορετική άποψη και με μια εξαιρετική εμφάνιση, υποχρέωσαν την ομάδα του Ποτσετίνο στη πρώτη τους ήττα, 2-0.

Η πρώτη καλή στιγμή ανήκει στη Ρεν, με τον Σουλεμάνα να πιάνει το σουτ, στο 21′, και την μπάλα να περνάει λίγο δίπλα από το δοκάρι. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Λιονέλ Μέσι ανέλαβε την εκτέλεση ενός φάουλ, ωστόσο, δεν κατάφερε να πετύχει το παρθενικό του γκολ, σε ματς πρωταθλήματος, αφού η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι. Με τη συμπλήρωση του πρώτου 45λεπτου, η Ρεν άνοιξε το σκορ. Από αριστερά, ο Σουλεμάνα έβγαλε τη σέντρα και ο Γκαετάν Λαμπόρντ πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι και με προβολή έκανε το 1-0.

Ακριβώς με τη σέντρα, στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι έφτασαν και σε δεύτερο γκολ. Για την ακρίβεια, στα 17 δευτερόλεπτα, ο Ταΐτ αξιοποίησε μπαλιά του Λαμπόρντ και πλάσαρε για το 2-0.

Η Ρεν απείλησε για τρίτο γκολ στο 62′ με τον Σουλεμάνα και στο 68ο λεπτό, ο Κιλιάν Εμπαπέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά, με χρήση VAR, το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ. Τρία λεπτά αργότερα, ο Γάλλος απείλησε ξανά, με την μπάλα να περνάει λίγο δίπλα από το δοκάρι, ενώ, την ίδια κατάληξη είχε και το φάουλ του Μέσι, στο 74′. Οκτώ λεπτά πριν το φινάλε, ο διαιτητής έδωσε πέναλτι υπέρ της Ρεν, σε μαρκάρισμα του Χακίμι, αλλά, έγινε έλεγχος από το VAR και ο ρέφερι πήρε πίσω την απόφασή του. Ακόμα και έτσι, το σκορ δεν άλλαξε με τη Ρεν να παίρνει πολύτιμο τρίποντο