Ο αγώνας με την Πάφο, τα αγωνιστικά δεδομένα αλλά και η διαιτησία, ήταν τα κυρία θέματα των δηλώσεων του εκπροσώπου Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριου Κωνσταντίνου, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 05.0.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΦΟΣ F.C: «Είναι δύσκολο παιχνίδι, συνέχεια ενός πολύ δύσκολου προγράμματος. Δίνουμε συνεχόμενα ντέρμπι με ομάδες που κάνουν εξαιρετική πορεία, ή έχουν τους ίδιους στόχους μαζί μας. Πρέπει να παρουσιαστούμε συνεπείς, να δώσουμε συνέχεια στην καλή παρουσία με την Ομόνοια που ήταν πειστική. Αν και ολοκαίνουργια ομάδα δείξαμε χαρακτήρα και πρέπει να δώσουμε συνέχεια».

ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ: Ο κόσμος έχει μία διαφορετική προσέγγιση με την ομάδα. Ήταν δύσκολο να αποδεχθεί ότι η προηγούμενη ομάδα έκλεισε τον κύκλο της χωρίς τον μεγάλο τίτλο. Βλέπει όμως ότι η φετινή ομάδα έχει ποιότητα και προοπτική. Ο κόσμος στηρίζει την ομάδα, τη χειροκρότησε τόσο με την ΑΕΚ όσο και με την Ομόνοια. Θα έχει και τα πάνω και τα κάτω της. Ο Απόλλωνας βρίσκεται σε πάρα πολύ καλό δρόμο»

ΓΙΑ ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ: Ο Τζουμ προπονείται σε φουλ ρυθμούς το μεγαλύτερο διάστημα των προπονήσεων χωρίς προπόνηση κι από Δευτέρα θα ενσωματωθεί πλήρως με την ομάδα. Του δώσαμε ακόμη μία βδομάδα για να δουλέψει και να ‘ναι πανέτοιμος. Ο Κατελάρης και ο Μαλεκκίδης είναι πιο έτοιμοι, αλλά θα ξεκαθαρίσει σήμερα όπως και ο Γιοβάνοβιτς. Ταλαιπωρήθηκε από ίωση ο Χαμάς, θα δούμε αν θα προλάβει. Εκτός είναι ο Μάρκοβιτς.

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Ο Απόλλωνας καταδικάζει τα όσα έγιναν τις προηγούμενες μέρες. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στις αντιδράσεις μας. Όλα έχουν το μέτρο τους και τα όρια για το πώς θα διαμαρτυρόμαστε. Για το ότι δεν θα έχουμε μόνο ξένους στο VAR: ο Απόλλωνας έχασε τα προηγούμενα δύο παιχνίδια από δυνατούς αντιπάλους και δώσαμε συγχαρητήρια. Είναι το πιο ωραίο πράγμα να χάνεις και να ‘χεις εσύ την ευθύνη. Είναι ίσως η ευκαιρία για τους Κύπριους αυτή την αγωνιστική να δείξουν ότι μπορούν να ανταποκριθούν. Δεν είναι θέμα υπομονής. Είναι όπως ένας νεαρός ποδοσφαιριστής που παίρνει την ευκαιρία του. Αν δεν τις αρπάξει, θα έρθουν οι ξένοι. Αν δεν μπορούν, δεν είναι με το ζόρι».