Ρεπό είχαν την Παρασκευή οι ποδοσφαιριστές της Δόξας που επιστρέφουν στο γήπεδο το Σάββατο εν όψει της προετοιμασίας του αγώνα με τον Άρη που θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα.
Ένας σημαντικός αγώνας, για τον οποίο προετοιμάστηκε καθ’ όλη τη διάρκεια αυτών των δύο εβδομάδων λόγω των Εθνικών υποχρεώσεων, έστω κι αν απουσίαζαν οι Αντενόν, Τιτζανί, Σισκόφσκι και Καραμανώλη. Όλοι τους ανεξαιρέτως πάντως που επέστρεψαν και εντάχθηκαν στις προπονήσεις, έθεσαν εαυτό για το ματς με την ομάδα της Λεμεσού.
Τώρα όσο αφορά τα αγωνιστικά, υπάρχουν μερικά ερωτηματικά τα οποία θα ξεκαθαρίσουν εντός του Σαββατοκυριάκου. Ανεβάζει ρυθμούς στις τελευταίες προπονήσεις ο Μάριος Στυλιανού που έχασε το προηγούμενο παιχνίδι και θα εξαρτηθεί από τον Κώστα Σακκά εάν θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή. Έτοιμος είναι ο Λαφράνς που διεκδικεί φανέλα βασικού στο κέντρο της άμυνας μαζί με τον Αντενόν, ενώ θυμίζουμε πως την επόμενη αγωνιστική θα εκτίσει την ποινή του ο Αντάμοβιτς.
Δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Κοβάσεβιτς, ενώ θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί ο Καραμανώλη, που είναι πλέον στο 100% μετά τον τραυματισμό του.

Κύπρος Εγγλέζος