Μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ δύο σημαντικά πράγματα θα διαπίστωσε ο προπονητής του Απόλλωνα Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ και επιβάλλεται να τα διορθώσει ενόψει και του ντέρμπι με την Ομόνοια μετά την διακοπή.
Απόλλων: Έργο Τσόρνιγκερ… | Goal News Cy

Το πρώτο είναι ότι ο Ουέλιγκντον Νασιμέντο δεν είναι του επιπέδου του Απόλλωνα και ήδη ψάχνει τον αντικαταστάτη του ο οποίος θα είναι ένας εκ των Βουκασίν Γιοβάνοβιτς ή Μαλεκκίδη και το δεύτερο ότι δεν θα κερδίσει όλα τα παιχνίδια χωρίς καθαρό αμυντικό μέσο… με δυνατές ομάδες θα έχει πρόβλημα.
Με την ΑΕΚ άργησε να το καταλάβει και όταν το κατάλαβε ήταν αργά καθώς το παιχνίδι ήταν στο 3-0. Έριξε τον Χάμπο στο παιχνίδι, λίγο αργότερα έριξε και τον Σπόλιαριτς αλλά όπως πήγαν τα πράγματα δεν είναι οι αμυντικοί μέσοι που θα άλλαζαν το ματς. Απλά τους έριξε για να μην διασυρθεί περισσότερο.
Δυνατή ομάδα είναι και η Ομόνοια, δεν πρέπει να αποπροσανατολίσει η εικόνα της και θα πρέπει ο Γερμανός προπονητής να το δει πιο σοβαρά.
Κτυπά εντεκάδα ο Χάμπος | ShootandGoal
Η λογική λέει ότι του… άνοιξε τα μάτια το παιχνίδι με την ΑΕΚ και αναμένεται ότι θα επαναφέρει τον Χάμπο Κυριάκου στην 11άδα. Πιθανόν να έχει στην διάθεση του και τον Τζουμ για τον οποίοι οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες για την ώρα αλλά η επιλογή του θα είναι ο αρχηγός.
Στην διακοπή δεν θα τον έχει ο προπονητής μιας και είναι με την αποστολή της Εθνικής και θα εύχεται να τον δει να επιστρέφει υγιής για να ηγηθεί της προσπάθειες στο νέο ντέρμπι.

Χρίστος Χρίστου