Στην ΑΕΛ ανακοίνωσαν την καταρχήν συμφωνία με τους Παναγιώτη Ζαχαρίου και Ραφαήλ Μάμα ενώ είναι πολύ κοντά στην απόκτηση και του Ευαγόρα Αντωνίου. Οι γαλαζοκίτρινοι ενισχύουν έτσι το ντόπιο υλικό πιστεύοντας στον Κύπριο ποδοσφαιριστή.
Μάλιστα οι ποδοσφαιριστές είναι και σε εξαιρετική ηλικία κάτι που πιστώνεται στην ομάδα της Λεμεσού αφού κατάφερε να τους κάνει δικούς της και να επενδύσει πάνω τους. Αν σε αυτούς προσθέσουμε και τους υφιστάμενους Κύπριους ποδοσφαιριστές που υπάρχουν στο ρόστερ και αποδεδειγμένα έδειξαν ότι μπορούν να βοηθήσουν, τότε οι γαλαζοκίτρινοι έχουν φτιάξει μια βάση για το μέλλον.
Είναι γεγονός ότι οι πρώτες διαφαινόμενες κινήσεις άρεσαν στον κόσμο που βλέπουν να γίνεται μια προσπάθεια ενίσχυσης της ομάδας με μεταγραφές από την Κυπριακή αγορά οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν να στηθεί κάτι καλό την νέα χρονιά.
Από εκεί και πέρα, η ΑΕΛ, περιμένει τον Κρις Κόουλμαν ο οποίος θα έρθει στην Κύπρο την ερχόμενη εβδομάδα. Ήδη γίνεται δουλειά και στο κομμάτι των μετεγγραφών από την ξένη αγορά με τον προπονητή να έχει δώσει και αυτός το τι χρειάζεται στην διοίκηση των γαλαζοκιτρίνων της Λεμεσού.

Αριστείδου Μιχαήλ