Όταν ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ αξιολογούσε το ρόστερ του Απόλλωνα και αποφάσιζε ποιους θα κρατήσει και ποιους όχι αλλά και στην προσπάθεια της ενίσχυσης υπολόγιζε ότι θα είχε στην διάθεση τους τρεις αμυντικούς μέσους συν τον Μάρκοβιτς που μπορεί να καλύψει την συγκεκριμένη θέση με την ποιότητα αλλά περισσότερο με την εμπειρία του.
Υπολόγισε ότι θα έχει δύο καθαρούς «κόφτες» πρώτης γραμμής, τον Χάμπο και τον Τζουμ καθώς επίσης και τον Ντανίλο Σπόλιαριτς σαν μπακ-απ, συν τον Μάρκοβιτς.
Να που όμως από πολύ νωρίς άλλαξαν τα δεδομένα και πάει σε ένα ντέρμπι με την Ομόνοια με μόλις έναν καθαρό αμυντικό μέσο πρώτης γραμμής που είναι ο Χάμπος και τον Σπόλιαριτς και πιθανότατα να μην είναι το τελευταίο παιχνίδι που θα γίνει αυτό.
Ο Τζουμ τραυματίστηκε στην 1η αγωνιστική και ακόμα δεν επέστρεψε ενώ μεσολάβησαν και δύο διακοπές και κανείς δεν ξέρει πότε θα επιστρέψει, ενώ για τον Μάρκοβιτς αποδείχθηκε ότι η θεραπεία δεν ήταν αρκετή και θα μπει στο χειρουργείο.
Κάποιος θα πει ότι μέχρι τώρα έπαιζε χωρίς αμυντικό μέσο και τα πήγαινε περίφημα αλλά φάνηκε κόντρα στην ΑΕΚ ότι στα μεγάλα παιχνίδια δεν μπορείς να μην έχει παίκτης να μαρκάρει στην μεσαία γραμμή.
Έτσι λοιπόν θα πάει με τον Χάμπο βασικό στο ΓΣΠ και έχοντας σαν εναλλακτική επιλογή τον Ντανίλο Σπόλιαριτς.

Χρίστος Χρίστου