Όπως το γράψαμε σε προηγούμενα ρεπορτάζ, αυτό ισχύει ε όψει του αγώνα με τη Δόξα Κατωκοπιάς.
Ότι δεν αναμένεται καμία επιστροφή ποδοσφαιριστή που είναι στο ιατρικό δελτίο. Χωρίς καμία προπόνηση ο Οκριασβίλι και χωρίς ο Νταουσβίλι να καταφέρει με τη σειρά του να κάνει κάτι παραπάνω από ατομικό τρέξιμο, θα είναι σούπερ έκπληξη αν τους υπολογίσει ο προπονητής.
Δύσκολα επίσης θα προλάβει να είναι στην αποστολή ο Μάγκλιτσα! Ο Κροάτης αισθάνεται ενοχλήσεις στο πόδι και εκεί που ήταν στη βασική 11άδα με τον Άρη, όλα δείχνουν ότι δεν θα προλάβει τον αγώνα του Σαββάτου.
Τι σημαίνει αυτή η πιθανή εξέλιξη; Ότι το ΑΠΟΛ πάει κυριολεκτικά…λαβωμένο στο Μακάρειο αφού εκτός από τους δύο Γεωργιανούς και τον Κροάτη, είναι εκτός οι Τσεπάκ, Ντανίλο, Ντε Βινσέντι, Πολυκάρπου επιπλέον από το μόνιμα απόντα Σάντος.
Κόντρα στις απώλειες, η ομάδα του Σωφρόνη αναμένεται να τύχει μεγάλης στήριξης από τον κόσμο. Γύρω στους 1500-2000 αναμένεται να πάρουν θέση στην Ανατολική κερκίδα, κάτι που αναμένεται να ντοπάρει και να κάνει ακόμα πιο παθιασμένους τους παίκτες.
Ο Σωφρόνης, θα βρει και πάλι τις λύσεις στις απουσίες με την πιθανή του 11άδα να ξεκαθαρίζει και να στελεχώνεται από τους Σκουφέτ, Θεοδώρου ,Σαμπάλα, Καρώ, Βινίσιους, Σάβιτς ,Λουντέμο, Σόουζα ,Κβιλιτάια ,Νατέλ και Ντογκαλά.
Με το τέλος της απογευματινής προπόνησης, οι ποδοσφαιριστές που θα κληθούν στην αποστολή, αναμένεται να καταλύσουν στο ξενοδοχείο εν όψει του αυριανού αγώνα που αρχίζει στις 17:00.