Είδαμε το καλύτερο φετινό ΑΠΟΕΛ, στο α΄ημίχρονο με την Ανόρθωση. Είδαμε όμως την ίδια ομάδα ( φοβισμένη και ανήμπορη) από το 46΄-70΄διάστημα στο οποίο έδωσε γήπεδο στην αντίπαλη ομάδα και φαινόταν, πως ήταν θέμα χρόνου να βρεθεί πίσω στο σκορ, όπως και έγινε.
Προσπάθησε να αντιδράσει στα τελευταία λεπτά, δημιούργησε προϋποθέσεις για να ισοφαρίσει, αλλά η ουσία δεν άλλαξε. Έφυγε χωρίς βαθμό, σε ακόμα ένα ματς και μία ομάδα η οποία δέχεται τέσσερις ήττες σε πέντε ματς, σαφώς και δεν μπορεί να βάλει τον πήχη ψηλά.
Πόσο μάλλον, όταν βλέπουμε ένα πρωτάθλημα, στο οποίο οι μικρομεσαίες ομάδες έχουν ξεφύγει (βαθμολογικά) κάτι που σημαίνει ότι γίνεται ακόμα πιο δύσκολη η αποστολή και δίκαια ο Σωφρόνης, είπε ότι, « μας περιμένεις ένας γολγοθάς».
Το ΑΠΟΕΛ, με τη συμπλήρωση της 5ης αγωνιστικής, είναι μακράν πίσω από τους αρχικούς στόχους. Είναι…ουτοπία να πει κάποιος, πως έχει τα φόντα να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, μία ομάδα η οποία βλέπει την πλάτη 10 αντίπαλων, αφού είναι στην 11η θέση της βαθμολογίας.
Απλά, ο Σωφρόνης, δικαιούται να κρατήσει τα σημάδια της αγωνιστικής ανάκαμψης του α΄ημιχρόνου, χωρίς όμως να διαφωνεί με την άποψη, ότι με ένα ημίχρονο δεν μπορείς να πας πουθενά.
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ, εξέφρασε παράπονα για ορισμένες διαιτητικές αποφάσεις του ντέρμπι. Η φάση η οποία θα συζητηθεί, είναι στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Αραγιούρι να φαίνεται ότι αποκρούει την μπάλα με το χέρι, αλλά ούτε ο Θεουλή, ούτε και ο VAR, εντόπισαν παράβαση-πέναλτι.