Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δήλωσε ότι αισθάνθηκε μία χαρά μετά την πρώτη προπόνηση που έκανε με τους Μπακς και πως είναι ενθουσιασμένος, ενώ ανέφερε ότι οι συμπαίκτες του είναι πιο μπροστά σε επίπεδο ετοιμότητας και πρέπει να τους φτάσει.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο προπονήθηκε για πρώτη φορά με τους Μπακς ενόψει της φετινής σεζόν, με το Μιλγουόκι να ακολουθεί μία προσεκτική προσέγγιση. Ο ίδιος ωστόσο τόνισε με δηλώσεις του ότι είναι καλά, ενώ είχε και όρεξη για πλάκα.

Ο “Greek Freak” εμφανίστηκε μπροστά στους δημοσιογράφους και μίλησε για 36 δευτερόλεπτα, κάνοντας αρκετό χαβαλέ, όντας παράλληλα όμως ξεκάθαρος για την κατάστασή του.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης δήλωσε:

“Γεια σας. Ξέρω ότι έχετε πολλές ερωτήσεις, δεν θα τις απαντήσω…. Πλάκα κάνω. Προπονήθηκα για πρώτη φορά, ήταν καλά. Η ομάδα έδειξε καλά, εγώ ήμουν καλά. Πρέπει να φτάσω τα παιδιά, οι συμπαίκτες μου είναι 10 ταχύτητες πάνω. Νιώθω καλά όμως και τα πράγματα δείχνουν καλά για εμένα. Είμαι ξανά υγιής, νιώθω καλά και είμαι ενθουσιασμένος. Ευχαριστώ και να έχετε μία καλή μέρα”.

Δείτε το VIDEO: