Κι όμως η Αγγλία είχε καταφέρει τα τελευταία 9 χρόνια να παίρνει συνεχώς νίκες σε εντός έδρας παιχνίδια προκριματικών στο «Γουέμπλεϊ», μέχρι να έρθει η Ουγγαρία την 12η Οκτωβρίου του 2021 και να βάλει τέρμα σε αυτό το σερί.
Τα «τρία λιοντάρια» παρά το γεγονός πως ισοφάρισαν με τον Στόουνς στο 37ο λεπτό του παιχνιδιού της Τρίτης και είχαν ακόμα αρκετό χρόνο για να κάνουν την ανατροπή και να πλησιάσουν ακόμα περισσότερο στο Μουντιάλ του Κατάρ, τελικά έμειναν στο 1-1.
Μικρό το κακό αν αναλογιστεί κανείς πως με νίκη επί της Αλβανίας τον επόμενο μήνα επισημοποιείται η πρόκριση, ωστόσο, σταμάτησε ένα τρομερό σερί για το σύνολο του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ σε ό,τι αφορά στα ματς στο «Γουέμπλεϊ» για προκριματικά μεγάλης διοργάνωσης.
Η αμέσως προηγούμενη φορά που η Αγγλία απέτυχε να πάρει νίκη εντός έδρας σε τέτοια αναμέτρηση, ήταν το 1-1 με την Ουκρανία, την 11η Σεπτεμβρίου του 2012.
Σ’ εκείνο το παιχνίδι οι 11 που είχαν ξεκινήσει για τους Βρετανούς ήταν οι: Χαρτ, Τζόνσον, Λέσκοτ, Μπέινς, Γιαγκέλκα, Μίλνερ, Τζέραρντ, Λάμπαρντ, Κλέβερλι, Τσάμπερλεϊν και Ντεφό!