Τι κι αν βρέθηκε να χάνει με 2-0 ως το 80’ μέσα στην έδρα της Άστον Βίλα, η Γουλβς πήρε απίθανη νίκη με 3-2 πραγματοποιώντας επική ανατροπή.

Στο 3ο λεπτό το σουτ του Μπουενδιά πέρασε μόλις άουτ ενώ στο 4’ ο Μαρτίνεθ έσωσε μετά από σουτ του Χουάνγκ και στο 13’ ο Σα είπε όχι κεφαλιά του Μινγκς. Στο επόμενο λεπτό το σουτ του ΜακΓκίν πέρασε μόλις έξω και στο 27’ ο Σα είπε όχι και σε σουτ του Μπουενδιά. Στο 31’ ο Τραορέ έκανε απίθανη κούρσα αλλά ο Μαρτίνεθ του ε΄΄ιπε όχι στο τέλος ενώ στο 36’ μετά από σέντρα του Νέβες, οι Κόαντι και Σάις δεν μπόρεσαν να βρουν την μπάλα.

Η Βίλα μπήκε αποφασισμένη στο 2ο μέρος και σ το 48ο λεπτό, ο ΜακΓκίν έβγαλε τη σέντρα από δεξιά και ο Ινγκς με κεφαλιά έγραψε το 1-0. Στο 65ο λεπτό το σουτ του Μουτίνιο κόντραρε στον Κας και πέρασε μόλις έξω ενώ στο 68’ ο ΜακΓκίν έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα βρήκε στον Νέβες και κατέληξε στα δίχτυα του Σα για το 2-0.

Στο 81’ ο Ποντένσε σέντραρε από δεξιά και ο Σάις από κοντά με προβολή μείωσε σε 2-1 και στο 85’ μετά από φάση διαρκείας, ο Κόαντι σε κενό τέρμα έσπρωξε την μπάλα για το 2-2.

Και μάλιστα στο 9+4 ο Νέβες εκτέλεσε ένα φάουλ από ιδανικό σημείο, η μπάλα άλλαξε πορεία στον Τάργκετ και κατέληξε στα δίχτυα του Μαρτίνεθ για το 2-3.

ΒΙΛΑ: Μαρτίνεθ, Κονσά, Μινγκς, Τουανζέμπε, Κας (79’ Γιανγκ), Τάργκετ, ΜακΓκίν, Ντόουγκλας Λουίζ (67’ Νακαμπά), Μπουενδιά (74’ Ράμσεϊ), Γουότκινς, Ινγκς,

ΓΟΥΛΒΣ: Σα, Κόαντι, Κίλμαν, Μάρσαλ (85’ Φάμπιο Σίλβα), Σάις, Σεμέδο, Ντεντόνκερ, Νέβες, Μουτίνιο (75’ Ποντένσε), Τραορέ, Χουάνγκ (88’ Χιμένες)