Το ξέσπασμα του Ιωσήφ Φράγκου (Διαβάστε ΕΔΩ) μόνο τυχαίο δεν ήταν. Προφανώς, η παρουσία του κόσμου στον αγώνα με την ΠΑΕΕΚ δεν ικανοποίησε κανέναν στη διοίκηση, με τον πρόεδρο Άντρο Καραπατάκη να κάνει λόγο πριν από το ματς για προσδοκίες των τριών χιλιάδων, αλλά να μένουν απλές… προσδοκίες.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο αριθμός εισιτηρίων που διέθεσε η ΑΕΚ σ’ αυτό το παιχνίδι, είναι 2.016. Αυτός είναι ο ακριβής αριθμός κι άντε η συνολική παρουσία να ήταν λίγο μεγαλύτερη.
Για να ‘μαστε ειλικρινείς, στα εκτός έδρας φετινά παιχνίδια οι φίλοι της ΑΕΚ έδωσαν το παρών τους. Τόσο στην Πάφο όσο και στη Λεμεσό με τον Απόλλωνα, ήταν ομολογουμένως δυναμική η παρουσία τους.
Δεν παύει ωστόσο να παραμένει το βασανιστικό ερώτημα, που εκδήλωσε ουσιαστικά ο Ιωσήφ Φράγκος και το οποίο υπάρχει σε πολλούς: γιατί δεν πάνε περισσότεροι στην «Αρένα». Να πεις η ομάδα δεν πάει καλά; Δεν είναι στην πρώτη θέση; Δεν στέλνει εξαιρετικά αισιόδοξα μηνύματα; Δεν προσφέρεται το γήπεδο για να πας να παρακολουθήσεις ένα παιχνίδι, ξεχνώντας τα οκτώ χιλιόμετρα απόσταση των εξεδρών του ΓΣΖ από τον αγωνιστικό χώρο;
Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία πλέον. Το ‘χω γράψει πολλές φορές, άλλη μία δεν θα πάθουμε και κάτι. Η ΑΕΚ είναι υπόθεση ολόκληρης της Λάρνακας. Έχει δίκαιο ο Τζόζεφ: όντως, ακόμη αυτό δεν έχει εμπεδωθεί σε πολλούς…

 Ανδρέας Βεντούρης