24 Οκτωβρίου 2021. Μία ημερομηνία, που θα αποτελεί πάντα μια από τις πιο «μαύρες» σελίδες – αγωνιστικά – στην ιστορία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το 0-5 της Λίβερπουλ μέσα στο «Θέατρο των Ονείρων» θα αργήσει να ξεχαστεί από τους φίλους των «μπέμπηδων», που έχουν μπροστά τους τον… τρόμο της Τότεναμ. Η ομάδα του Σόλσκιερ δοκιμάζεται στην έδρα των «πετεινών» και ένα ενδεχόμενο τρίτο αρνητικό αποτέλεσμα (είχε προηγηθεί και η ήττα από τη Λέστερ) θα προκαλέσει ακόμα μεγαλύτερους τριγμούς. Ωστόσο, μετά από κάθε «καταιγίδα» στο Ολντ Τράφορντ, ακολουθεί μια «λιακάδα» μακριά το γήπεδό της. Έπειτα από κάθε συντριβή στο Μάντσεστερ, οι «κόκκινοι διάβολοι» βγάζουν πάντα αντίδραση εκτός έδρας.
Η σημερινή αντίπαλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι αυτή που της έχει προκαλέσει το μεγαλύτερο εντός έδρας «κάζο» στην Premier League. Και μάλιστα, όχι πολύ παλιά, αλλά μόλις την περσινή σεζόν. Πριν από ένα χρόνο, στις 4 Οκτωβρίου, η Τότεναμ είχε ταπεινώσει την ομάδα του Σόλσκιερ, μέσα στο Ολντ Τράφορντ, επικρατώντας με το εντυπωσιακό 1-6. Ήταν η δεύτερη ήττα στις τρεις πρώτες αγωνιστικές (και οι δύο εντός έδρας), με τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες, που ακολούθησε, να κάνει καλό στη Γιουνάιτεντ. Μετά από δύο εβδομάδες, οι «κόκκινοι διάβολοι» δραπέτευσαν από τον Σεντ Τζέιμς Παρκ, νικώντας τη Νιουκάστλ με το ευρύ 1-4.
Το ταπεινωτικό 1-6 έχει έρθει μία ακόμη φορά στο Ολντ Τράφορντ και μάλιστα έχει πονέσει πολύ περισσότερο τη Γιουνάιτεντ. Κι αυτό γιατί αντίπαλος ήταν η μισητή συμπολίτισσα, Σίτι, στο μεταξύ τους ντέρμπι για την 9η αγωνιστική της σεζόν 2011-12. Μετά την αποβολή του Έβανς, η ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον κατέρρευσε, με αποτέλεσμα να έρθει το συγκεκριμένο σκορ, στη μάχη του Μάντσεστερ. Μία εβδομάδα μετά, οι «κόκκινοι διάβολοι» κατάφεραν να σταθούν και πάλι στα πόδια τους. Έφυγαν νικητές από την έδρα της Έβερτον με 1-0, χάρις σε ένα τέρμα του Τσιτσαρίτο.
Οι δύο παραπάνω ήττες, μαζί με το 0-5 από τη Λίβερπουλ, είναι οι πιο βαριές για τη Γιουνάιτεντ, μέσα στο σπίτι της. Ωστόσο, δύο ακόμη φορές έχει ηττηθεί με 0-4, πριν τη δημιουργία της Premier League, τη δεκαετία του ’60 και του ’70. Τη σεζόν 1968-69, η Τσέλσι νίκησε στο Ολντ Τράφορντ με 4-0, όμως την αμέσως επόμενη αγωνιστική η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε της Τότεναμ με 3-1. Ομοίως και τη σεζόν 1977-78, μετά το 0-4 από τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Μία εβδομάδα μετά, οι «μπέμπηδες» ξέσπασαν πάνω στην Έβερτον, καθώς επικράτησαν με το ευρύ 6-2 στο Γκούντισον Πάρκ. Αυτή τη φορά τι θα κάνουν;