Πιο κάτω δεν έχει για τη Γιουβέντους που οδεύει από το κακό στο χειρότερο. Οι «μπιανκονέρι» έχασαν με 2-1 στην έδρα της Βερόνα, έμειναν στους 15 βαθμούς και αν κερδίσει κάποια εκ των Νάπολι ή Μίλαν, θα βρεθεί 16 βαθμούς πίσω από την κορυφή!
Στο 7’ μετά από λάθος του Μπεντανκούρ ο Καπράρι έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Λάζοβιτς πλάσαρε πάνω στον Σέζνι ενώ στην κόντρα ο Μοράτα απείλησε με τακουνάκι μέσα από τη μικρή περιοχή και τον Μοντιπό να του λέει όχι.
Ωστόσο στο 11’ η Βερόνα έφυγε στην κόντρα και  ο Μπαράκ πλάσαρε από δεξιά, ο Σέζνι είπε όχι αλλά η μπάλα έφτασε στον Σιμεόνε που πλάσαρε σε κενό τέρμα για το 1-0. Μάλιστα στο 14’ ο Σιμεόνε πήρε την μπάλα στα αριστερά και με απίθανο φαλτσαριστό σουτ με το δεξί από μακριά, έκανε το 2-0.
Στο 16’ το μακρινό σουτ του Ντιμπάλα πέρασε μόλις έξω ενώ στο 28’ η Βερόνα σκόραρε και πάλι αλλά το γκολ ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ. Η Γιουβέντους είχε την επόμενη καλή της φάση στο 44ο λεπτό με τον Μοράτα να βγάζει στον Ντιμπάλα, που σημάδεψε δοκάρι.
Στο 58’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Κουαδράδο από δεξιά ο ΜακΚένι έβαλε την προβολή στο πίσω δοκάρι αλλά ο Μοντιπό έσωσε αλλά στο 80’ ο Ντανίλο από δεξιά έστρωσε στον ΜακΚένι που γύρισε μέσα από την περιοχή και σούταρε για το 2-1.
Στο 84’ ο Καπράρι έβγαλε κάθετα στο Κάλινιτς που βρέθηκε μόνος με τον Σέζνι αλλά αστόχησε και στο 90′ ο Μοντιπό είπε όχι σε μακριό σουτ του Ντιμπάλα.
ΒΕΡΟΝΑ: Μοντιπό, Καζάλε (67’ Τσεκερίνι), Γκίντερ, Νταβίντοβιτς, Φαραόνι, Ταμέζε (75’ Μπέσα), Βελόσο, Λάζοβιτς (67’ Σούταλο), Μπαράκ, Καπράρι, Σιμεόνε (83’ Κάλινιτς)
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Μπονούτσι, Σάντρο (82’ Πελεγκρίνι), Κιελίνι, Ντανίλο, Κουαδράδο (69’ Κουλουσέβσκι), Ραμπιό (58’ Λοκατέλι), Αρτούρ (69’ Μπερναρντέσκι), Μπεντανκούρ (58’ ΜακΚένι), Μοράτα, Ντιμπάλα.

H ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ