Γκέλα ολκής για τη Λίβερπουλ που κόλλησε στο 2-2 μέσα στην έδρα της με την Μπράιτον κι ενώ είχε βρεθεί με 2-0 μπροστά στο σκορ.
Στο 3ο μόλις λεπτό ο Μαρτς έφυγε μόνος του από αριστερά, έκανε το δυνατό διαγώνιο σουτ αλλά ο Άλισον έσωσε εντυπωσιακά λίγα δευτερόλεπτα μετά η Λίβερπουλ βρήκε δίχτυα. Ο Σαλάχ από δεξιά έσπασε την μπάλα έξω στον Χέντερσον κι εκείνος πλάσαρε στην κίνηση για το 1-0. Στο 15’ η Λίβερπουλ έχασε την μπάλα στο κέντρο και ο Μπισουμά έκανε το σουτ έξω από την περιοχή αλλά ο Άλισον και το δοκάρι, έσωσαν τους «κόκκινους» και στο 17’ ο Σαλάχ άνοιξε αριστερά στον Φιρμίνο που μόνος με τον Σάντσεθ, πλάσαρε άστοχα. Τελικά στο 24ο λεπτό ο Τσάμπερλεϊν έβγαλε όμορη σέντρα από δεξιά και ο Μανέ από κοντά με κεφαλιά έγραψε το 2-0. Στο 27ο λεπτό η κεφαλιά του Μουεπού από κοντά, πέρασε λίγο έξω ενώ στο 33΄ο Ντανκ πρόλαβε σωτήρια τον Φιρμίνο. Στο 34’ ο Μανέ έκανε το τάκλιν στον Σάντσεθ και σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε καθώς η μπάλα είχε βρει και στο χέρι του Σενεγαλέζου ενώ στο 41’ από το πουθενά, ο Μουεπού έβγαλε σέντρα-σουτ από δεξιά, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και κρέμασε τον Άλισον για το 2-1.
Στο 48ο λεπτό ο Σαλάχ απέφυγε και τον Σάντσεθ και σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ και στην κόντρα ο Άλισον έσωσε μετά από σουτ του Λαλάνα.
Και μάλιστα στο 65’ ο Λαλάνα πέρασε κάθετα στον Τροσάρντ, εκείνος άδειασε τον αντίπαλο του και από κοντά πλάσαρε για το 2-2. Στο 67’ ο Άλισον έσωσε μετά από σουτ του Κουκουρέγια και στο 75’ ο Τροσάρντ σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ.
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Άρνολντ, Κονατέ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Χέντερσον, Τζόουνς (87’ Μιναμίνο), Κεϊτά (19’ Τσάμπερλεϊν), Σαλάχ, Μανέ, Φιρμίνο (78’ Ζότα)
ΜΠΡΑΪΤΟΝ: Σάντσεθ, Φέλτμαν, Ντάφι, Ντανκ, Μαρτς, Λαλάνα (77’ Γκρος), Μουεπού, Μπισουμά (60’ ΜακΆλιστερ), Κουκουρέγια, Μόντερ (66’ Λάμπτεϊ), Τροσάρντ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ