Με πρωινή προπόνηση συνέχισε την προετοιμασία της η ΠΑΕΕΚ για το παιχνίδι της Δευτέρας κόντρα στην Πάφος FC, μέσα από το οποίο στόχος είναι να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα.
Η ψυχολογία είναι στα ύψη μετά την ιστορική νίκη επί της Ομόνοιας και αυτό θα είναι και το σημαντικότερο όπλο της ομάδας του Μάκη Σεργίδη στην προσπάθεια που θα κάνει για να φύγει με βαθμολογικό κέρδος από το «Στέλιος Κυριακίδης».
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, είναι σημαντικό που δεν προέκυψαν προβλήματα από το παιχνίδι κόντρα στην Ομόνοια παρά την υπερπροσπάθεια που έγινε. Αυτοί που θα απουσιάζουν ήταν αυτοί που έχασαν και το παιχνίδι της περασμένης Δευτέρας.
Τα δεδομένα με τους τραυματίες για τον κάθε ένα ξεχωριστά έχουν ως ακολούθως:
-Ο Βαρέλα μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στον ώμο εγχειρίστηκε και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου τρεις μήνες.
-Ο Ούρος Τσόσιτς θα μείνει και πάλι εκτός και τον περιμένουν να επιστρέψει μετά την διακοπή.
-Μετά την διακοπή του πρωταθλήματος ευελπιστούν να είναι έτοιμος και ο Φελίπε ο οποίος από την ημέρα που ήρθε βγάζει συνεχώς τραυματισμούς και ακόμα δεν μπόρεσε να αγωνιστεί σε κανένα παιχνίδια.
Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές θα είναι στην διάθεση του Μάκη Σεργίδη ο οποίος πιθανότατα δεν θα αλλάξει την πετυχημένη συνταγή και θα πάει με την ίδια 11άδα και στο δύσκολο παιχνίδι με την Πάφος FC.

Χρίστος Χρίστου