Ζωηρό ενδιαφέρον, επιδεικνύουν οι φίλοι και οπαδοί του ΑΠΟΕΛ εν όψει του αγώνα με τη Δόξα Κατωκοπιάς στο Μακάρειο το ερχόμενο Σάββατο στις 17:00.
Ενδεχομένως μάλιστα να πλησιάσουν και τις δύο χιλιάδες, αυτοί που θα πάνε στο γήπεδο για να στηρίξουν τους ποδοσφαιριστές ώστε να φτάσουν στην 3η σερί νίκη που αν επιτευχθεί πολύ πιθανόν να ανεβάσει ψηλότερα στη βαθμολογία την ομάδα.
Η σταδιακή επιστροφή του κόσμου είναι ενθαρρυντική εξέλιξη και επιβεβαιώνει ότι οι ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ όχι απλά ενδιαφέρονται παρά μόνο θέλουν να δουν την ομάδα τους να γίνεται όλο και καλύτερη.
Όσοι θα πάνε στο ΜΑΚ θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από την Ανατολική κερκίδα αφού ο διαχωρισμός του γηπέδου, αυτό προνοεί.
Στο αγωνιστικό μέρος, επιβεβαιώθηκε η εκτίμηση ότι δεν θα προλάβει να είναι έτοιμος ο Τσεπάκ, μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα με τον Άρη. Ο Μαροκινός έπαθε τράβηγμα και θα κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει τον επόμενο αγώνα με την ΑΕΛ.
Στην προπόνηση της Τετάρτης, θα δοκιμάσει να λάβει μέρος ο Νταουσβίλι και τότε θα ξεκαθαρίσει η ετοιμότητα του, όπως επίσης την Τετάρτη προβλέπεται να πάει στον Αρχάγγελο και ο Οκριασβίλι ο οποίος ξεπερνά σταδιακά την ίωση που ήταν ο λόγος για τον οποίο έχασε τον τελευταίο αγώνα.