Για τη νίκη επί της Πάφος FC και τη συνέχεια, τον πανηγυρισμό του Πίττα στο γκολ που πέτυχε, καθώς επίσης στους Βουκασίν Γιοβάνοβιτς και Κατελάρη, στάθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 95.0.
– Για τη νίκη επί της Πάφος FC και τη συνέχεια: «Χαιρόμαστε για το σύνολο που παρουσιάζουμε, αλλά χρειαζόμαστε πάρα πολλή δουλειά για να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε. Ο Απόλλωνας είναι ένα ενδιαφέρον πρότζεκτ. Μια καινούρια ομάδα με πολλά νέα πρόσωπα και διαφορετική φιλοσοφία σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Δεν μπορούμε να λέμε πολλά, δεν έχουμε πετύχει τίποτα. Θα μπορούσαμε να είχαμε καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή, αλλά συνεχίζουμε».
– Για τη χειρονομία του Πίττα στον πανηγυρισμό του: «Η αλήθεια είναι ότι τραβήξαμε το αυτί στον Πίττα. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να απαντά στην κερκίδα και στον κόσμο του Απόλλωνα για να περάσει τα δικά του μηνύματα, επειδή δέχεται κριτική. Ο καθένας στην ομάδα είναι εκτεθειμένος στην κριτική κι οφείλει να βελτιώνεται. Ο Πίττας είναι ένα διαμάντι για τον Απόλλωνα. Τον γνωρίζω από μωρό, μας ξάφνιασε η αντίδρασή του και νομίζω ότι ήταν αντίδραση της στιγμής. Του έγιναν ήδη συστάσεις. Ο κόσμος ο ίδιος είναι ο Απόλλωνας. Θα πρέπει να σκύβουμε το κεφάλι μας και να δεχόμαστε την κριτική. Αυτό είναι το κόστος αυτής της δουλειάς. Ήταν μια μεμονωμένη κακή στιγμή, είμαστε σίγουροι ότι το έχει μετανιώσει.
– Για τον Αλμπάνη: «Ο καθένας έχει τις δικές του φιλοδοξίες. Ο Απόλλωνας είναι μια μεγάλη ομάδα. Για να τον επιλέξει ο Αλμπάνης σημαίνει πως έκανε την έρευνά του και κατέληξε.
– Για Βουκασίν Γιοβάνοβιτς και Κατελάρη: «Ήρθε ως μία μεγάλη μεταγραφή, είναι εξαιρετική μεταγραφή, αλλά είναι διαφορετική φιλοσοφία πλέον στον Απόλλωνα. Βελτιώνει τη φυσική του κατάσταση. Ο Κατελάρης είναι πραγματικά απροσπέλαστος. Είναι γίγαντας για μας. Μπράβο του. δέχθηκε την κριτική, δούλεψε και επανήλθε. Όταν έχεις τον κορυφαίο αμυντικό δίπλα σου (σ.σ Ρομπέρζ) κι έχεις διάθεση να μάθεις, τότε θα βελτιωθείς. Ο Γιοβάνοβιτς θα πρέπει να περιμένει την ώρα του».
– Τοποθέτηση για δημοσιεύματα περί μεταγραφών: «Θα ήθελα να πω κάτι. Είδαμε κάποια ρεπορτάζ για μεταγραφές για τον Ιανουάριου. Δεν θέλουμε κάτι τέτοιο. Είναι ενοχλητικό, προκαλούν αναστάτωση. Είναι πολύ πρώιμο στάδιο να αναφερόμαστε σε τέτοια θέματα, είναι θερμή παράκληση του Απόλλωνα να μην δούμε ξανά τέτοια δημοσιεύματα».