Ήττα σοκ για τη Βουλγαρία, που έχασε με 3-1 μέσα στην έδρα της Λιθουανίας, η οποία ως σήμερα μετρούσε πέντε ήττες σε ισάριθμα ματς στον όμιλο.
Έπαιξε για ένα ημίωρο σαν αλλαγή ο Ίλιαν Ίλιεφ του Απόλλωνα.

Στο 14ο λεπτό η Βουλγαρία κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Π.Χριστόφ από τον Βαϊτκουνας αλλά ο Σέτκους απέκρουσε την εκτέλεση του ΊΛιεφ. Και μάλιστα στο 18’ ο Νοβικόβας πάτησε περιοχή από αριστερά, έκοψε για τον Λασίτσκας που πλάσαρε από το πέναλτι για το 1-0.

Στο 54’ ο Λούκοφ έσωσε μετά από σουτ του Λασίτσκας, ενώ στο 64’ η Βουλγαρία έφερε στα ίσα το σκορ με φοβερή εκτέλεση φάουλ του Ντεσπότοφ. Στο 80ο λεπτό η Λιθουανία άγγιξε το 2ο γκολ καθώς είχε δοκάρι με τον Κλιμαβίτσιους, ενώ στο 82’ μετά από γρήγορη εκτέλεση φάουλ, ο Λασίτσκας έστρωσε με το στήθος στον Τσέρνιχ που με όμορφο σουτ λίγο έξω από την περιοχή, έγραψε το 2-1.

Και μάλιστα στο 84’ μετά από σέντρα του Βερμπίτσκας από αριστερά, ο Τσέρνιχ με κεφαλιά από κοντά έκανε το 3-1.

ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ: Σέτκους, Βαϊτκούνας, Κλιμαβίτσιους, Σάτκους, Μπαραβίκας, Σλίβκα, Μεγκαλάιτις (67’ Βερμπίτσκας), Τσέρνιχ (90’ Ντάπκους), Λασίτκσας, Νοβικόβας, Λαουκζέμις (74’ Καζλάουσκας) ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ: Λούκοφ, Αντόφ, Π.Χριστόφ, Α.Χριστόφ, Μποζίκοφ, Μαλινόφ (60’ Ι.Ίλιεφ), Ντεσπότοφ, Βιτάνοφ (61’ Τσότσεφ), Νεντέλεφ (87’ Γιάνκοφ), Γιόμοφ (72’ Ντέλεφ), Ίλιεφ (72’ Κράστεφ).