Το Ινστιτούτο Αθλητικής Ανάλυσης (Institute of Sports Analysis) που αποτελεί το μοναδικό πιστοποιημένο από το Ελληνικό Υπουργείο Παιδείας κέντρο δια βίου Μάθησης, για διπλώματα αναλυτών απόδοσης αθλημάτων και ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών, προσφέρουν σε ποδοσφαιριστές και ποδοσφαιρίστριες μέλη του ΠΑ.Σ.Π., ειδικά ποσοστά υποτροφίας για τα προγράμματα PERFORMANCE ANALYST και SCOUTING & TALENT IDENTIFICATION που ξεκινάνε τον Οκτώβριο 2021.
Οι απόφοιτοι του Ινστιτούτου πιστοποιούνται στη χρήση των πλέον προηγμένων συστημάτων ανάλυσης όπως NAC, ONCE, Interplay, InStat Scout, στη χρήση GPS, χρήση συστημάτων αυτόματης καταγραφής και ανάλυσης αγώνων (VEO, PIXIO) και όλων των νέων τεχνολογιών στην ανάλυση όπως live coding, πανοραμική ανάλυση, autocrop, scouting report.
Στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα συμπεριλαμβάνονται αρχές και τακτικές προπονητικής από διακεκριμένους προπονητές UEFA PRO και πρακτική εξάσκηση fitness και live coding σε παιχνίδια της Super League και Super League2 σε κάθε αγωνιστική.
To εκπαιδευτικό πρόγραμμα Scouting είναι ένα μοναδικό πιστοποιημένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για επαγγελματίες Σκάουτερ ομάδων, φέροντας την υπογραφή και την εγκυρότητα τόσο του Ινστιτούτου Αθλητικής Ανάλυσης όσο και της IPSO (Παγκόσμιος Οργανισμός Επαγγελματιών Scouting).
Οι απόφοιτοι του Ινστιτούτου Αθλητικής Ανάλυσης εκπαιδεύονται ως επαγγελματίες Αναλυτές Αθλημάτων και γίνονται άμεσα περιζήτητοι από επαγγελματικές ομάδες, Εθνικές ομάδες και εταιρείες ανάλυσης. Στην Κύπρο ήδη εργάζονται απόφοιτοι μας σε ομάδες Α’ Κατηγορίας όπως οι Γιώργος Χριστοδούλου (Άρης Λεμεσού), Γιώργος Πεγκλής (Ακαδημίες Άρη & Aris Ladies), Γιώργος Ελευθερίου (Απόλλων Λεμεσού), Δημήτρης Μπρούσαλης (Ολυμπιακός Λευκωσίας).
Τα μέλη του ΠΑ.Σ.Π. επιδεικνύοντας την ανανεωμένη ταυτότητα μέλους του Συνδέσμου θα έχουν τις εξής υποτροφίες:
Δίπλωμα «Performance Analyst»
Διάρκεια: Ένα ακαδημαϊκό έτος
25% σε όσους πληρώσουν εφάπαξ το συνολικό κόστος
15% σε όσους πληρώσουν με δόσεις το συνολικό κόστος
Δίπλωμα «Scouting & Talent Identification» (Level 1 & 2)
Διάρκεια: Ένα ακαδημαϊκό τετράμηνο
15% στο συνολικό κόστος
Κατοχυρώστε τη θέση σας! Για περισσότερες πληροφορίες στα 0030 211 405 9540 και [email protected]