Η Ανόρθωση θέλησε να ενισχυθεί το καλοκαίρι με κυπριακό στοιχείο και μία μεταγραφή από αυτές που ολοκλήρωσε, ήταν του Μάριου Αντωνιάδη. Ο Τιμούρ Κετσπάγια που είχε συνεργασεί εκ νέου με τον 31χρονο πλέον αμυντικό, ήξερε πως θα ήταν μία επιπλέον επιλογή που δίνει βάθος στο ρόστερ και μπορεί να ανταποκριθεί όταν και εφόσον του ζητηθεί. Το γεγονός πως μπορεί να παίξει και ως στόπερ σε 4άδα ή 3άδα, αλλά και στο αριστερό άκρο της άμυνας, συμπεριλαμβάνεται στα στοιχεία τα οποία… αρέσουν στον γεωργιανό προπονητή.
Από τα πρώτα φετινά παιχνίδια, σε Κύπρο και Ευρώπη, φαίνεται πως βρίσκεται μέσα στις πρώτες εναλλακτικές επιλογές, όμως στο πρωτάθλημα όποτε μπαίνει… αλλάζει και η εικόνα της Ανόρθωσης. Συγκεκριμένα, ο Μάριος Αντωνιάδης αγωνίστηκε σε τρεις αναμετρήσεις, εκτός του αγώνα της πρεμιέρας με τη Δόξα. Ο Τιμούρ τον έριξε στον αγωνιστικό χώρο με τον Εθνικό στο 55′ αντί του Ρισβάνη που ένιωσε ενοχλήσεις και έπαιξε στα στόπερ και είχε αρκετά καλή παρουσία.

Στις δύο όμως άλλες φορές που αγωνίστηκε στον φετινό μαραθώνιο, ήταν ο ποδοσφαιριστής που με… αθόρυβη δουλειά και θετική επιρροή, βοήθησε την Ανόρθωση να αντιδράσει. Έστω κι αν στο ένα εξ’ αυτών δεν πήρε θετικό αποτέλεσμα. Πιο αναλυτικά, έπαιξε με Άρη και ΑΠΟΕΛ, αντικαθιστώντας με την έναρξη του β’ ημιχρόνου τους Νινούα και Κορρέα.
Η επίδρασή του στο παιχνίδι είναι σημαντική, αφού με την παρουσία του στην 11άδα δίδεται η δυνατότητα στον Τιμούρ να γυρίσει το σχηματισμό με 3άδα στην άμυνα. Και στους δύο αυτούς αγώνες, όπου το έπραξε, σε δύο ημίχρονα, η Ανόρθωση μετράει συντελεστή γκολ… 3-0 υπέρ της!

Κύπρος Εγγλέζος