Ένα απ’ τα πιο καυτά ονόματα της Ευρώπης είναι ο Έρλινγκ Χάαλαντ. Ο Νορβηγός στράικερ έμεινε στην Ντόρτμουντ τη φετινή μεταγραφική περίοδο, ωστόσο δεν σημαίνει ότι αυτό θα συμβεί και το επόμενο καλοκαίρι. Μνηστήρες παραμένουν οι Ρεάλ και Παρί, όμως οι Βεστφαλοί δεν το βάζουν κάτω.
Στόχος της Ντόρτμουντ είναι να πείσει τον Χάαλαντ να μείνει στο Signal Iduna Park γι’ ακόμη μία σεζόν. Έστω δηλαδή έως το καλοκαίρι του 2023. Θυμίζουμε πως το συμβόλαιό του εκπνέει το 2024. Για να το κάνει αυτό, η Ντόρτμουντ σκοπεύει να διπλασιάσει τις απολαβές του.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο έγκριτος δημοσιογράφος της Bild, Κρίστιαν Φαλκ, οι Βεστφαλοί εξετάζουν να αυξήσουν τις απολαβές του Χάαλαντ απ’ τα 8 εκατομμύρια, στα 15 εκατομμύρια ετησίως. Με αυτόν τον τρόπο, η Ντόρτμουντ θεωρεί ότι θα “γλυκάνει” τον Νορβηγό, όπως και τον ατζέντη του, τον Μίνο Ραϊόλα, ο οποίος φημίζεται για την… ικανότητά του στις διαπραγματεύσεις.
Ο Χάαλαντ τη φετινή σεζόν ήδη έχει πάρει “φωτιά”. Στα οκτώ παιχνίδια που έχει αγωνιστεί σ’ όλες τις διοργανώσεις με τους Βεστφαλούς έχει σκοράρει 11 γκολ, ενώ έχει μοιράσει τέσσερις ασίστ.