Ο παλαίμαχος Άγγλος επιθετικός, Κρις Σάτον, στην εκπομπή BBC Radio 5 Live’s Monday Night Club ανέφερε πως αυτη τη στιγμή ο Μο Σαλάχ είναι καλύτερος και από τον Μέσι και από τον Ρονάλντο.

Ο Κρις Σάτον θεωρείται ένας από τους σημαντικούς στράικερ των βρετανικών γηπέδων με πολύ σπουδαία καριέρα τόσο στην Αγγλία με Νόριτς, Μπλάκμπερν, Τσέλσι, Μπέρμιγχαμ και Άστον Βίλα, αλλά και στη Σκωτία με τη φανέλα της Σέλτικ.

Σχολιάζοντας το αριστουργηματικό γκολ που πέτυχε ο Μο Σαλάχ στο ντέρμπι της Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Σίτι στο Άνφιλντ (2-2), αποθέωσε τον Αιγύπτιο και ανέφερε πως αυτη τη στιγμή ο Μο Σαλάχ είναι καλύτερος από τον Μέσι και τον Ρονάλντο.

“Ο Σαλάχ πέτυχε ένα από τα ομορφότερα και δυσκολότερα γκολ στην ιστορία της Premier League. Αυτή τη στιγμή είναι καλύτερος και από τον Μέσι και από τον Ρονάλντο. Κάποιοι έλεγαν ότι θα παίξει μάξιμουμ ένα χρόνο στο τοπ επίπεδο και θα είναι απλά μια φωτοβολία.

Εκείνος φροντίζει να τους διαψεύδει. Σε κάθε σεζόν είναι καλύτερος από την προηγούμενη, απορώ που η Λίβερπουλ δεν τον έχει καλέσει ακόμα ώστε να του ανανεώσει το συμβόλαιο”, ανέφερε, στην εκπομπή BBC Radio 5 Live’s Monday Night Club