Ο παλιός άσος των Κυπριακών γηπέδων και νυν προπονητής Δημήτρης Ιωάννου αναλύοντας στο balla.com.cy το ντέρμπι ΑνόρθωσηΑΠΟΕΛ, τόνισε ότι τον εντυπωσίασε η παρουσία του ΑΠΟΕΛ στο α’ μέρος και είπε ότι μπορούσε να καθαρίσει το παιχνίδι.
«Το ΑΠΟΕΛ έκανε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, με εντυπωσίασε. Ήταν το καλύτερο φετινό του με διαφορά και μάλιστα σε ένα δύσκολο παιχνίδι με την Ανόρθωση εκτός έδρας. Προηγήθηκε στο παιχνίδι και θα μπορούσε να το καθαρίσει αν ήταν πιο προσεκτικό, δεν το έκανε και το πλήρωσε στο τέλος» μας είπε ο κ. Ιωάννου.
Μπορεί να επιστρέψει το ΑΠΟΕΛ; «Όσο παράξενο και αν ακούγεται μέσα από το παιχνίδι με την Ανόρθωση έστειλε μηνύματα το ΑΠΟΕΛ ανεξάρτητα αν έχασε. Ήταν πολύ ανταγωνιστικό σε ένα εκτός έδρας ντέρμπι στην πιο δύσκολη ίσως έδρα του πρωταθλήματος. Έχασε αλλά έδωσε ελπίδες στους φίλους του το ΑΠΟΕΛ. Δεν είναι εύκολο καθώς έμεινε αρκετά πίσω αλλά θα εξαρτηθούν πολλά και από τις ομάδες που είναι πιο μπροστά. Αν το πρωτάθλημα μας συνεχίσει με αυτό τον τρόπο και τα αποτελέσματα που βλέπουμε να χάνουν όλοι βαθμούς μπορεί κάποια στιγμή να πλησιάσει».

Χρίστος Χρίστου