Μέσα σε τέσσερα λεπτά, ο Αβονίγι πλήγωσε, δυο φορές, την πρώην ομάδα του, οδηγώντας την Ουνιόν Βερολίνου στην ολική ανατροπή και σε ένα σπουδαίο διπλό, 2-1 στην έδρα της Μάιντς.
Στο 23′ ο Νιγηριανός βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, αλλά δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ για την Ουνιόν. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ήταν η σειρά της Μάιντς να φανεί απειλητική με τον Λουκόκι και στο 39′ άνοιξε το σκορ. Ο Ονισίβο πάσαρε στον Ίνγκβαρτσεν και ο, δανεικός από την Ουνιόν, Δανός φορ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Η ισοφάριση για την Ουνιόν ήρθε στο 69′, από ασίστ του Κρούζε και πλασέ του Αβονίγι, με τον Νιγηριανό να σκοράρει σε βάρος της πρώην ομάδας του και στο 73ο λεπτό. Έχοντας πετύχει την ολική ανατροπή, η Ουνιόν Βερολίνου κράτησε το προβάδισμα μέχρι το φινάλε, με τη Μάιντς να τελειώνει το ματς με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Κορ στο 92′.
Στην 7η θέση σκαρφάλωσε η Ουνιόν, με τη δεύτερη σερί νίκη, ενώ η Μάιντς, με ένα βαθμό στα τρία τελευταία ματς, υποχώρησε στην ένατη θέση.
ΜΑΪΝΤΣ: Ζέντνερ, Βίντμερ, Μπελ, Σεντ Τζούστε (20′ Νέμεθ), Μπροζίνσκι (76′ Νιακατέ), Μπαρέιρο (76′ Στέγκερ), Κορ, Λουκόκι, Ίνγκβαρτσεν (67′ Μποέτιους), Μπούρκαρντ (67′ Σταχ), Ονισίβο
ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ: Λούτε, Φρίντριχ, Κνόχε, Γιάεκελ, Ρίερσον, Κεντίρα, Πρόμελ, Γκίσελμαν, Χαραγκούτσι (62′ Μπέρενς), Κρούζε (83′ Μόουβαλντ), Αβονίγι (82′ Φόγκλσαμερ)