Δύο σημαντικά «όπλα» θα έχει, όπως όλα δείχνουν, ο Χένινγκ Μπεργκ στο παιχνίδι με την Πάφο, αφού Φώτης Παπουλής και ‘Ερικ Μποτεάκ ετοιμάζονται για την επιστροφή τους.

Υπάρχει αισιοδοξία στους «πράσινους» και για τους δύο πως θα είναι διαθέσιμοι για τον αγώνα με την Πάφο και ο Μπεργκ ελπίζει τα καλά σημάδια που δείχνουν στις προπονήσεις να επαληθευτούν. Πρόκειται, άλλωστε, για δύο εξαιρετικές λύσεις μεσοεπιθετικά, δύο λύσεις που ο Νορβηγός τεχνικός θεωρεί απαραίτητες στην ομάδα του.

Πιο κοντά στην 11άδα βρίσκεται ο Παπουλής, ο οποίος είχε παίξει με την Καϊράτ, σε αντίθεση με τον Μποτεάκ που είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι με τη Φλόρα Ταλίν, στις 10 Αυγούστου και σίγουρα χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να επανακτήσει η θέση του στο αρχικό σχήμα.

Το ιατρικό δελτίο, βέβαια, δεν αδειάζει και πάλι. Ο Μιξ Ντίσκερουντ έχει ακόμη δρόμο για την επιστροφή του, ενώ ερωτηματικό υπάρχει για την κατάσταση του Κούσουλου. Θυμίζουμε ότι από την αναμέτρηση με την Πάφο απουσιάζει και ο τιμωρημένος Ζόρντι Γκόμεθ.

Ειρήνη Σπυροπούλου