Το πρώτο Λεμεσιανό ντέρμπι της χρονιάς έφτασε και στον Απόλλωνα θέλουν τη νίκη για πολλούς λόγους αγωνιστικούς και μη.
Στις 19:00 στο Τσίρειο (Cytavision/Live balla.com.cy) θα αρχίσει το μεγάλο παιχνίδι και μένει να δούμε πως ο Τσόρνιγκερ θα παρατάξει την ομάδα του για να κάνει το τέσσερα στα τέσσερα το οποίο τους εξιτάρει όλους στο γαλάζιο στρατόπεδο.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι παρά το γεγονός ότι η ομάδα τα πήγε πολύ καλά κόντρα στο ΑΠΟΕΛ, θα πάει αυτή την φορά σε σχηματισμό με καθαρό αμυντικό μέσο (δεν είχε με το ΑΠΟΕΛ) και αυτός θα είναι ο Χάμπος Κυριάκου.
Ο αρχηγός αναμένεται να είναι το ένα νέο πρόσωπο στην 11άδα χωρίς να αποκλείεται να υπάρξουν και άλλα. Αυτοί που διεκδικούν θέση είναι οι Βουκασίν Γιοβάνοβιτς για το κέντρο της άμυνας (θα παίξει είτε ο Σέρβος είτε ο Κατελάρης), ο Χάρης Μαυρίας για το δεξί άκρο (θα παίξει ο Ελλαδίτης ή ο Φιλιώτης) και ο Αλεσάμι για το αριστερό άκρο (θα παίξει είτε αυτός είτε ο Χαμάς).
Μπροστά από τον Καθαρό μέσο στο 4-1-3-2 του Τσόρνιγκερ θα δούμε τριάδα τους Κολ, Ζράντι και Ίλιεφ και στην επίθεση τους Πίττα και Γιάνκα.
Οι ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται από τον Γερμανό προπονητή είναι οι Αλεξάνταρ Γιοβάνοβιτς, Χρίστος Αλμπάνης, Άρνο Τζουμ και Σάσα Μάρκοβιτς.

Χρίστος Χρίστου