Στο ΑΠΟΕΛ, άρχισε η προπώληση εισιτηρίων για τον Κυριακάτικο αγώνα με την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».
Περίπου 900 φίλοι της ομάδας αναμένεται να πάνε στον αγώνα για να στηρίξουν την ομάδα τους και εκτός απροόπτου αυτό θα γίνει με προσέλευση τους στη βόρεια κερκίδα του γηπέδου της Ανόρθωσης.
Η βόρεια η οποία κρίθηκε ότι είχε θέμα ασφάλειας από την περσινή σεζόν και είναι χαρακτηριστικό ότι για τελευταία φορά φιλοξένησε φιλάθλους στον αγώνα ΑνόρθωσηΑπόλλων που διεξήχθηκε στις 20 Σεπτεμβρίου 2020.
Στη συνέχεια βέβαια, οι αγώνες ήταν χωρίς φιλάθλους, όμως  μετά από υποδείξεις για ακαταλληλότητα της κερκίδας, η Ανόρθωση έκανε έργα συντήρησης, ώστε να μπορέσει η φιλοξενούμενη ομάδα να την χρησιμοποιήσει.
Αυτό αναμένεται να γίνει (εκτός απροόπτου) την ερχόμενη Κυριακή από τους φίλους του ΑΠΟΕΛ. Υπό την προϋπόθεση ότι θα λάβει την άδεια η Ανόρθωση από την Αρχή Αδειοδότησης Σταδίων.
Στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα της ερχόμενης Κυριακής, δόθηκε η διαβεβαίωση από την Ανόρθωση, ότι θα είναι εγκριμένη η κερκίδα λόγω των έργων που έγιναν και από την στιγμή που αυτό θα πάρει επίσημο χαρακτήρα, τότε από εκεί θα δουν τον αγώνα οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ.
Να σημειώσουμε πάντως, ότι στον πρώτο φετινό εντός έδρας αγώνα της Ανόρθωσης, με τον Εθνικό Άχνας, οι φίλοι της φιλοξενούμενης ομάδας, πήραν θέση στη νότια κερκίδα, επειδή δεν είχαν ακόμα ολοκληρωθεί τα έργα στη βόρεια.
Λογικά, αναμένεται να προκύψει επίσημη ανακοίνωση από την Αρχή Αδειοδότησης Σταδίων, ώστε να ξεκαθαρίσει πλήρως το σκηνικό και που ακριβώς θα μπορούν να φιλοξενηθούν, οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ.