Δύο αντίθετες απόψεις, εξέφρασαν οι δύο αναλυτές των φάσεων για την κόκκινη κάρτα που αντίκρυσε ο κήπερ της ΑΕΛ Ανδρέας Κεραυνός από το διαιτητή Κυριάκο Χριστοδούλου.
Συγκεκριμένα οι δύο αναλυτές σε ΡΙΚ και KERKIDA είπαν για τη συγκεκριμένη φάση:
ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΚΑΠΟΥΛΛΗΣ: Δικαίωσε τον ρεφ για την απόφαση του, λέγοντας ότι «είναι στέρηση καθαρής ευκαιρίας επίτευξης τέρματος. Ο κανονισμός λέει πως όταν εγκαταλείψει την εστία του ο τερματοφύλακας για να αμυνθεί, σημαίνει ότι ο επιτιθέμενος μπορεί να βάλει γκολ από όποια θέσει βρίσκεται. Εκεί οι διαιτητές έκριναν ότι ήταν στέρηση καθαρής ευκαιρίας επίτευξης τέρματος. Σωστή η απόφαση των διαιτητών. Δεν παίζει ρόλο αν ήταν πλάγια. Ο κανονισμός μιλά για δυνατότητα επίτευξης τέρματος, όχι για τοποθεσία».
ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΣΙΚΙΝΗΣ: Διαφώνησε με την κόκκινη κάρτα, λέγοντας ότι δεν δικαιολογείται σε καμία περίπτωση η κόκκινη. Είναι πλάγια και δεν είναι προφανής ευκαιρία. Είναι ένα απρόσεκτο μαρκάρισμα για κίτρινη. Κόκκινη θα δικαιολογείτο αν ήταν επικίνδυνο μαρκάρισμα για την σωματική ακεραιότητα του επιθετικού ή αν υπήρχε προφανής ευκαιρία για γκολ».