Έχασε τον Οκριασβίλι, αλλά θα έχει τον Κβιλιτάια, ο Σωφρόνης για την έξοδο της Κυριακής στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» με την Ανόρθωση.
Μία εξέλιξη, η οποία βοηθά από τη μία τον προπονητή, να έχει επιπλέον λύση στην επίθεση και από την άλλη, τον υποχρεώνει να προβεί σε μία τουλάχιστον εσωτερική κίνηση, για να καλύψει το κενό του Οκριασβίλι, ο οποίος με την ΠΑΕΕΚ είχε το ρόλο του παίκτη, πίσω από τους δύο φορ.
Παρόλο ότι είναι νωρίς ακόμα, εντούτοις ο Ντανίλο, θα πάει στο γνωστό του ρόλο και θα δούμε πως θα στελεχωθεί η 2άδα στη μεσαία γραμμή με τον Λούκας Σόουζα να είναι βέβαια αναντικατάστατος και περιμένει τον παρτενέρ του με Λουντέμο και Νταουσβίλι να είναι υποψήφιοι.
Όσον αφορά τον Μάγκλιτσα, είναι πλέον ξεκάθαρο, ότι ο Κροάτης απέχει πολύ από τον παίκτη που ξέραμε, όταν αγωνιζόταν στον Απόλλωνα.
Είχε την ευκαιρία με το πέναλτι να αλλάξει και η ψυχολογία και η αγωνιστική του διάθεση, όμως η αποτυχία του να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, τον επηρέασε.
Λογικά, ο Μάγκλιτσα θα μείνει στον πάγκο αν είναι 100% έτοιμος ο Kβιλιτάια αυτός θα πάρει φανέλα βασικού.


Στο μεταξύ, ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ, που θεωρείται μέχρι στιγμής, ο καλύτερος παίκτης του φετινού ΑΠΟΕΛ με σταθερή παρουσία στα γήπεδα, ετοιμάζεται για μία ακόμα δυναμική παρουσία στη βόρεια κερκίδα του «Αντώνης Παπαδόπουλος».
Περίπου χίλια στον αριθμό, είναι τα εισιτήρια που αναλογούν και γίνεται από τώρα πρόβλεψή, για ολοκληρωτική διάθεση τους.
Θυμίζουμε ότι πήγαν στην πρεμιέρα στην Πάφο γύρω στους 1400 και άλλοι τόσοι πήγαν στο Τσίρειο με τον Απόλλωνα.
Παρά το γεγονός ότι η ομάδα δεν πείθει με την μπάλα που παίζει και με την βαθμολογική συγκομιδή να είναι αρνητική, εντούτοις φαίνεται να κυριαρχεί η αποφασιστικότητα από μία μερίδα φιλάθλων να στηρίζει και να υποστηρίζει την ομάδα, κάτι που ευχαριστεί, τόσο τον προπονητή, όσο και τους παίκτες, αλλά και τη διοίκηση.