Η μοναδική ομάδα, χωρίς βαθμό στο πρωτάθλημα, είναι το ΑΠΟΕΛ! Μπορεί να φαίνεται σαν…ψέμα, είναι όμως γεγονός με τις τρεις ήττες στους αντίστοιχους αγώνες που έχει δώσει.
Και επειδή τα πράγματα στο πρωτάθλημα, αρχίζουν να παίρνουν το δρόμο τους με το μείον 12 (με αγώνα λιγότερο) από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα, δεν τίθεται καν θέμα συζήτησης για την υποχρέωση που έχουν οι ποδοσφαιριστές να πάρουν απόψε με αντίπαλο την ΠΑΕΕΚ (20:00 ΓΣΠ) τους πρώτους τρεις βαθμούς.
Αν δεν καταφέρουν, ούτε και σήμερα να πανηγυρίσουν νίκη, θα είναι ότι χειρότερο και καταστροφικό για τη σεζόν που διανύουμε.
Έχοντας λοιπόν, επίγνωση για την τεράστια βαθμολογική σημασία του αγώνα, καλούνται οι ποδοσφαιριστές και η τεχνική ηγεσία να βρουν τον τρόπο να πετύχουν τον στόχο τους.
ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ: Ο Σωφρόνης θα επιμείνει στο σύστημα 3-5-2 με αλλαγές όμως, σε σχέση με την 11άδα εναντίον της Νέας Σαλαμίνας.
Στην εστία επιστρέφει ο Σκουφέτ, η 3άδα στην άμυνα θα περιλαμβάνει τους Καρώ, Σάβιτς και Λουντέμο. Αριστερά στη γραμμή ο Σαμπάλα, δεξιά ο Θεοδώρου και στη μεσαία γραμμή ο Σόουζα με τον Ντανίλο και πιο προωθημένο τον Οκριασβίλι με επιθετικό δίδυμο τους Μάγκλιτσα και Νατέλ.
Δεν είναι στη διάθεση του Σωφρόνη, ο Κβιλιτάια, ούτε και ο Ντε Βινσέντι όπως βέβαια και οι Σάντος-Βινίσιους, με τον Εφραίμ, να είναι μετά από ένα μήνα στην αποστολή