Μπορεί να βγαίνει το πρόβλημα της διαιτησίας μας στο γήπεδο με τα λάθη που κάνουν όσοι ορίζονται, όμως υπάρχει και ένα άλλο θέμα το οποίο ταλανίζει και δημιουργεί μεγάλο…κακό στους διαιτητές μας.
Είναι οι μεγάλες διαφορές στο Σ.Δ.Κ και συγκεκριμένα στη διαιτητική δομή. Όσοι ξέρουν κάτι παραπάνω, είναι σε θέση να επιβεβαιώσουν, ότι οι σχέσεις του προέδρου Γιώργου Πάπουτσου με τον αναπληρωτή πρόεδρο Νίκο Εγγλέζου, κάθε άλλο παρά αρμονικές είναι.
Με την έννοια ότι, έχουν παντού διαφωνίες. Ο Πάπουτσος και μία μικρή ομάδα συνεργατών του κινούνται σε άλλη κατεύθυνση και ο Εγγλέζου με άλλα στελέχη του Σ.Δ.Κ κινούνται σε διαφορετική.
Για να καταλάβετε, ούτε καν εκπρόσωπο στην ΚΟΠ, δεν κατάφεραν να συμφωνήσουν για να στείλουν και απλά έμεινε ο Τράττος με την έγκριση της ΚΟΠ.
Σήμερα που η διαιτησία, κλονίζεται κυριολεκτικά, ο Σ.Δ.Κ δηλώνει απών! Σε παλιούς καλούς καιρούς, ούτε καν θα δεχόταν να αλλάξουν διαιτητές και θα είχαμε την αποχή των Κυπρίων ρεφ από τα γήπεδα, σε όλες μάλιστα τις κατηγορίες!
Εδώ, αντικαταστάθηκε ο αναπληρωτής πρόεδρος του Σ.Δ.Κ και κανένας δεν συγκινήθηκε. Ακόμα και ο ίδιος ο Εγγλέζου που αναγκάστηκε να μείνει στο σπίτι του, παρά να πάει στο ΓΣΠ!