Δίχως νικητή έληξε η αναμέτρηση της Φιορεντίνα με την Αταλάντα για την 30η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος καθώς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1.

Μόλις στο δεύτερο λεπτό της συνάντησης η Φιορεντίνα βρέθηκε κοντά στο 1-0, αλλά η κεφαλιά του Κουάτρα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Σπορτιέλο, ενώ στο 12’ ο Τερατσιάνο μπλόκαρε το σουτ του Μπάρακ. Στο 17’ οι «Βιόλα» απείλησαν με τον Καμπράλ, όμως ο Σπορτιέλο είχε την απάντηση, ενώ τρία λεπτά αργότερα το σουτ του Γκονζάλεζ πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 37’ o Μέλε έκανε ωραία ατομική προσπάθεια και με όμορφο τελείωμα νίκησε τον Τερατσιάνο για το 0-1.

Με το…καλησπέρα στο β’ μέρος η Φιορεντίνα απείλησε αλλά ο Σπορτιέλο είπε όχι στον Μπάρακ, ενώ στο 55’ έπειτα από παρέμβαση του VAR οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι. Ο Καμπράλ ανέλαβε την εκτέλεση και νίκησε τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων για το 1-1. Στο 69’ η προσπάθεια του Χόιλοντ δεν βρήκε στόχο και στο 77’ η προσπάθεια του Γκονζάλεζ πέρασε άουτ. Στο 90+3’ η Φιορεντίνα «άγγιξε» το 1-3, αλλά ο Σπορτιέλο σταμάτησε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Μποναβεντούρα, ενώ λίγα δευτερόλεπτα μετά το σουτ του Καμπράλ πέρασε αρκετά εκτός.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Τερατσιάνο, Ντοντό, Κουάτρα, Μιλένκοβιτς, Τέρζιτς(72’ Μπιράγκι), Καστροβίλι(90+2’ Μπιάνκο), Μαντραγκόρα, Μπάρακ(64’ Μποναβεντούρα), Ικονέ(46’ Μπρέκαλο, 64’ Σότιλ), Γκονζάλεζ, Καμπράλ

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Σπορτιέλο, Τολόι, Ντζιμσίτι, Σκαλβίνι(76’ Παλόμινο), Τζαπακόστα, Κουπμάινερς, Μέλε, Ντε Ρουν, Έντερσον, Χόιλουντ(70’ Μουριέλ), Ζαπάτα(84’ Μπογκά)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ