Η Τότεναμ άφησε τεράστια κενά στην πλάτη της άμυνάς της όταν πλέον είχε μείνει με 9 παίκτες στο ντέρμπι με την Τσέλσι, αλλά αυτό ήταν κάτι πραγματικά σχεδιασμένο. «Αυτοί είμαστε, θα παίζουμε έτσι ακόμα κι αν έχουμε μείνει με 5 παίκτες στο γήπεδο» είπε ο Άγγελος Ποστέκογλου!
Το ντέρμπι του Λονδίνου το βράδυ της Δευτέρας ήταν θεότρελο! Ίσως το πιο συναρπαστικό ματς Πρέμιερ Λιγκ που έχει διεξαχθεί στο συγκεκριμένο χρονικό slot της αγωνιστικής.
Να έχει τελειώσει το Σαββατοκύριακο και να ξεκινάει η εβδομάδα με τέτοιο παιχνίδι, είναι πραγματικά ευλογία. Και να έχεις έναν προπονητή που δεν «θυσιάζει» τα «πιστεύω» του, διατηρώντας την ομάδα του ψηλά, ακόμα και μετά από τεράστιες αναποδιές.
Η Τότεναμ είχε χάσει τους Μάντισον και Φαν ντε Φεν με τραυματισμούς, είχε δει τον Ρομέρο στο 37′ και τον Ουντόντζι στο 55′ να βλέπουν την κόκκινη κάρτα, όμως, διατήρησε την γραμμή της άμυνας… στο χώρο του κέντρου!
«Αυτοί είμαστε! Εκεί θα μένουμε και θα προσπαθούμε για τη νίκη ακόμα κι αν θα μένουμε με 5 παίκτες» είπε ο Ποστέκογλου, με τους ποδοσφαιριστές του όντως να ψάχνουν τρόπο να κάνουν την τεράστια έκπληξη στο φινάλε! Αν ο Σον είχε ευστοχήσει στο διαγώνιο σουτ στις καθυστερήσεις θα μιλούσαμε για απίστευτο κατόρθωμα των «σπιρουνιών».
Το θέμα είναι πως αυτό που προκάλεσε τρομερή εντύπωση και τελικά αποτέλεσε μέγα πλήγμα για την Τότεναμ, αφού τα γκολ που δέχθηκε ήταν όλα μια φυσική συνέπεια των χώρων που έμεναν κενοί ανάμεσα στην άμυνα και τον Βικάριο, ήταν απλά… δουλεμένο σχέδιο!