Ανακοίνωση από την ΑΕΛ για την παρουσία του κόσμου της στο ευρωπαϊκό παιχνίδι στο μπάσκετ: 

“𝝨𝝖𝝨 𝝚𝝪𝝬𝝖𝝦𝝞𝝨𝝩𝝤𝝪𝝡𝝚!

Η  PAYABL EKA AEΛ επιθυμεί δια μέσω αυτής της ανακοίνωσης να ευχαριστήσει όλους τους συντελεστές της χθεσινής ιστορικής βραδιάς για την ομάδα μας.

Η διοργάνωση αγώνων στα πλαίσια της Delasport Balkan Basketball League / BIBL ήταν μια οργανωτική πρόκληση για εμάς και θεωρούμε πως στέφθηκε με επιτυχία. Καταρχάς θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον τεράστιο κόσμο μας που απέδειξε πως μέσα στο σχεδόν υπερπλήρες Νίκος Σολομωνίδης αποτελεί παράγοντα αποσταθεροποίησης κάθε αντιπάλου ανεξαρτήτου επιπέδου και από όπου κι αν προέρχεται. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουμε αυτό που βιώσαμε χθες βράδυ. Η παρουσία σας ήταν συγκλονιστική.

Γνωρίζουμε καλά πως πολλής κόσμος δεν ήρθε χθες γιατί θεώρησε πως θα έμενε εκτός λόγω επικείμενου sold-out. Εμείς δεν πρόκειται να στερήσουμε την είσοδο κανενός ΑΕΛιστα στο Νίκος Σολομωνίδης. Το Νίκος Σολομωνίδης είναι το σπίτι σας, είναι δικό σας.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Σωματείο , το ποδοσφαιρικό τμήμα και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, τον Γ.Γ  κ. Στέλιο Αυγολούπη και τον Yπέυθυνο του Σταδίου κ. Σταύρο Χαραλάμπους  για όλη την βοήθεια που μας παρείχαν.  Επίσης θερμές ευχαριστίες, στον Γιώργο Παλάλα και τις ακαδημίες καλαθοσφαιρας της ομάδας μας για το βροντερό παρών που έχουν δώσει . Τέλος , ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ακαδημία Passion in Motion Cheerleading Academy και τα κορίτσια της για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν , την Party Island – Παιδικά Πάρτι, την Cava Protasis – The Wine Shop, το Benzai Sushi Bar, την Sunfresh Bakeries και όλους τους χορηγούς μας που βοήθησαν στην διοργάνωση μιας τέτοιας βραδιάς .

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
PAYABL EKA AEΛ”