O εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, μίλησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 για όλα όσα αφορούν τους γαλάζιους της Λεμεσού.
Αναλυτικά:
Αρχικά: «Ήταν μια παραγωγική βδομάδα για την ομάδα προγραμματισμού. Έχουμε πάρα πολύ μακρύ δρόμο για να φτιάξουμε την ομάδα που επιθυμούμε πρωτίστως εμείς αλλά και ο κόσμος του Απόλλωνα. Αυτό που προσπαθούμε σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο είναι να ελαχιστοποιήσουμε το ρίσκο μιας μεταγραφής. Οι αριθμοί θα αποδείξουν στο τέλος αν είναι επιτυχημένες μεταγραφές. Στην επίθεση, δεν είχαμε την ποιότητα που θέλει μια ομάδα για να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Ο Νταμπό δεν σκόραρε, ο Χέντι δεν βοήθησε».
Για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις: «Το βάρος πέφτει στην ενίσχυση στα άκρα της άμυνας. Δεν υπάρχει κάτι το προχωρημένο. Αξιολογούνται πολλοί ποδοσφαιριστές πριν από το τέλος της σεζόν». 
Αν τους ενδιαφέρει ο Ζουνίνιο της Πάφος FC: «Δεν θα μπω στη διαδικασία να μιλήσω για ονόματα. Αν έρθετε στα γραφεία της εταιρείας θα δείτε πόσα μέιλ έχουν έρθει για ποδοσφαιριστές, δεν θα σταματήσουμε να μιλάμε για ονοματολογία. Δεν έχουμε ακόμα καταλήξει στα άκρα της άμυνας».
Για τον αν στηρίζουν Κούμα ή Κλεάνθη Γεωργιάδη για την προεδρία της ΚΟΠ: «Αυτή την ερώτηση δεν πρέπει να την απευθύνεται σε εμένα γιατί δεν έχει γίνει συζήτηση στο ΔΣ. Είναι θέμα που αφορά τον κ. Κίρζη και θα ρωτήσω τον πρόεδρο και θα σας ενημερώσω».
Το μήνυμα του στον κόσμο του Απόλλωνα: «Υπάρχει αυτοπεποίθηση και πίστη και χαιρόμαστε που ο κόσμος έχει ικανοποιηθεί εν μέρη από τις πρώτες μεταγραφές. Ο Απόλλων είναι καταδικασμένος να επιστρέψει εκεί που ανήκει, στην κορυφή του πρωταθλήματος. Αυτό που πρέπει να κρατά ο κόσμος του Απόλλωνα είναι να μην ενθουσιάζεται ούτε να απογοητεύεται από τα ονόματα που βγαίνουν προς τα έξω. Όταν θα υπάρξει κάτι επίσημο, χωρίς τυμπανοκρουσίες, θα ενημερώσουμε».