Ανάρτηση από την ΕΝΠ και έπειτα από την μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού:
«Το Δ.Σ της Ε.Ν.Π ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ θα ήθελε να συγχαρεί και δημόσια τους ποδοσφαιριστές μας και το προπονητικό επιτελείο για την μεγάλη μας νίκη χθες απέναντι στον Ολυμπιακό Λευκωσίας που μας έφερε ακόμη ένα βήμα προς τον μεγάλο στόχο της ανόδου.

Εξ´ αρχής η Μεγάλη Ιστορία της Ένωσις Νέων Παραλιμνίου έθετε ως αυτονόητο τον στόχο της ανόδου όμως η σκληρή πραγματικότητα που ήταν γνωστή από το καλοκαίρι και η οικονομική μιζέρια που συνοδεύει την Β´ Κατηγορία έκαναν τον καθένα στο Παραλίμνι να αναγνωρίζει ότι θα χρειαζόταν μία τεράστια προσπάθεια και υπέρβαση για να καταφέρουμε να πρωταγωνιστήσουμε στο φετινό πρωτάθλημα.

Και το καταφέρνουμε, 5 αγωνιστικές πριν το τέλος να είμαστε στην πρώτη θέση. Γιατί το πιστέψαν οι άνθρωποι που βρίσκονται στην ομάδα αλλά πάνω από όλα το πιστέψατε εσείς και το αποδεικνύετε καθημερινά.

Ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από καρδιάς σε όλους τους φίλους της ομάδας μας για την συγκλονιστική μέχρι τώρα υποστήριξη τους σε καιρούς δύσκολους για όλους μας.

Σας καλούμε όλους να συνεχίσουμε σε αυτούς τους επόμενους 5 και τελευταίους αγώνες ενωμένοι σαν γροθιά εντός και εκτός γηπέδων, και με την δική σας συνεισφορά να τηρήσουμε τις υποχρεώσεις μας τόσο οικονομικά αλλά πάνω από όλα να τηρήσουμε την υποχρέωση μας να βρίσκεται η ΈΝΩΣΙΣ ΝΕΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ στην Ά Κατηγορία.

Γιατί αυτή πρέπει να είναι η υποχρέωση όλων μας στο ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ!
Εκ μέρους,
Δ.Σ Ε.Ν.Π
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ».