Η Ντιγιαρμπακίρσπορ πέρασε με νίκη 2-0 από την Προύσα κόντρα στην Μπούρσασπορ, σε ένα παιχνίδι που αμαυρώθηκε από άγρια επεισόδια που σημειώθηκαν στον αγωνιστικό χώρο μεταξύ των δύο ομάδων, φιλάθλων και αστυνομίας.

Όλα άρχισαν όταν ο Μπουνιαμίν Γιουριούρ πέτυχε το δεύτερο γκολ της ομάδας του και πανηγύρισε μαζί με ορισμένους συμπαίκτες μπροστά στο πέταλο των γηπεδούχων. Ορισμένοι παίκτες της ουραγού στην TFF Second League (και πρωταθλήτριας Τουρκίας του 2010) όρμηξαν προς τους αντιπάλους τους, με συνέπεια να υπάρξει ένταση στον αγωνιστικό χώρο.

Όταν στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων ο διαιτητής έδειξε κόκκινη στον Τσαγκατάι Γιλμάζ για καυγά με παίκτες των γηπεδούχων, προκλήθηκε σύρραξη στον χώρο των πάγκων, με συνέπεια να επικρατήσει χάος, στο οποίο συμμετείχαν και ορισμένοι εισβολείς, αλλά και δυνάμεις της αστυνομίας.

Τα πνεύματα ηρέμησαν έπειτα από περίπου 20 λεπτά και ο διαιτητής άρχισε να μοιράζει κάρτες, με αποτέλεσμα πέραν της αποβολής του Γιλμάζ, να δείξει δύο απευθείας κόκκινες, μία απευθείας κόκκινη σε παίκτη που είχε δεχθεί κίτρινη και μία κόκκινη με δεύτερη κίτρινη (στον σκόρερ του 2-0).