Αλύγιστη η U19 της ΑΕΚ! Tα Αετόπουλα του Περικλή Παπαπαναγή έφυγαν με το βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα της Μάντσεστερ Σίτι (1-1) και μετά τη νίκη επί της Σαχτάρ επιστρέφουν «αλώβητα» από την Αγγλία, έχοντας 5 βαθμούς σε 3 αγωνιστικές του Youth League, ενώ διεύρυναν το αήττητο σερί τους στους 9 αγώνες!
Mόλις στο 5ο λεπτό ο Φραντζεσκάκης έκλεψε την μπάλα, έβγαλε τη σέντρα, ο Αργυρίου πήρε την κεφαλιά και στην επαναφορά ο Σιούτας με προβολή έκανε το 0-1.
Οι Πολίτες ισοφάρισαν το σκορ ύστερα από 3 λεπτά. Στο 8′ Λαμπ έφυγε στην πλάτη της άμυνας της ΑΕΚ και με διαγώνιο σουτ ισοφάρισε σε 1-1.
ΑΕΚ (Παπαπαναγής): Ιωάννου, Ρίννης, Φιλιππιάδης, Ψυρρόπουλος, Ταμπάκογλου, Φραντζεσκάκης (90′ Τσαραμανίδης), Σκάκιτς, Γκολφίνος (74′ Στεργιαρόπουλος), Αμανατίδης (78′ Ποντίκης), Σιούτας (46′ Τσαντίλας) και Αργυρίου (90′ Γεωργίου)





















