Οι δηλώσεις του προπονητή της ΑΕΛ Τσέντομιρ Γιανέφσκι, μετά το φινάλε της εκτός έδρας αναμέτρησης απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα, για την 2η αγωνιστική του β’ γκρουπ.
Αναλυτικά:
«Είμαι χαρούμενος και ικανοποιημένος με τη νίκη γιατί δεν είχαμε παίξει καλά την προηγούμενη αγωνιστική. Οι νίκες μας δίνουν κίνητρο ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος και φυσικά του κυπέλλου. Είναι καλό που θα έρθει η διακοπή διότι θα μπορέσουμε να ξεκουραστούμε, να καθαρίσουμε το μυαλό μας και να πάρουμε ανάσες». 

Στη συνέντευξη τύπου ανέφερε: «Ήταν πολύ σημαντικό να πάρουμε αυτή τη νίκη μετά τις δύο αποτυχίες. Συγχαρητήρια σε όλους. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τον τρόπο που πήραμε τους τρεις βαθμούς. Ήμασταν λίγο τυχεροί αλλά σκοράραμε στον σωστό χρόνο και στην επανάληψη δώσαμε ευκαιρίες και σε άλλους παίκτες να αγωνιστούν. Αυτή η νίκη θα φέρει το καλό κλίμα και συγχαρητήρια σε όλους».

Για το αν είναι φαβορί στο κύπελλο: «Δεν είμαστε το φαβορί κόντρα στον Ολυμπιακό. Είναι 50-50. Είδαμε ότι απέκλεισε την Ανόρθωση και πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να προετοιμαστούμε στους δύο αγώνες κυπέλλου».