Τελικά ΔΕΝ συνεχίζει στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ ο Ζόρζε Σίλας, τον οποίο έθεσε σε… διαθεσιμότητα ο πρόεδρος Ανδρέας Σοφοκλέους. Να σημειωθεί ότι οι δυο πλευρές δεν τα έχουν βρει ακόμη για λύση της συνεργασίας τους. Μάλιστα ο Πορτογάλος προπονητής δεν δείχνει καμία διάθεση να αναλάβει την ευθύνη που του αναλογεί και από την άλλη επιμένει να ζητά, όλο το υπόλοιπο του συμβολαίου του!
Ενδιαφέρον συγκεντρώνει η επόμενη… κίνηση της διοίκησης της ΑΕΛ και ποιος βασικά θα είναι ο αντικαταστάτης του κ. Σίλας. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι «παίζει» ξανά πολύ δυνατά το όνομα του Τσέντομιρ Γιανέφσκι, τον οποίο ήθελαν και το περασμένο καλοκαίρι οι «γαλαζοκίτρινοι».
Αξίζει πάντως να αναφερθεί ότι απασχολεί και η περίπτωση Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ, χωρίς να υπάρχει όμως κάτι δεδομένο ή προχωρημένο τη δεδομένη στιγμή.
ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΣ Ο ΖΑΧΑΡΙΟΥ: Όπως ανακοίνωσε η ΑΕΛ, την ευθύνη για το κοουτσάρισμα της ομάδας, στο παιγνίδι της Δευτέρας θα έχει ο Μάριος Ζαχαρίου (μαζί με τον Μάριο Νεοφύτου). Ο Ζαχαρίου ήταν προπονητής στην Ακαδημία της ΑΕΛ, ενώ από τον Δεκέμβριο του 2021, ήταν στο τεχνικό τιμ αρχικά του Σάββα Παντελίδη και στη συνέχεια του Ζόρζε Σίλας, ως αναλυτής.