Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για την ΑΕΚ Λάρνακας ο Κύπριος προπονητής Άγγελος Ευθυμίου ο οποίος εξέφρασε την άποψη ότι έχει τον πρώτο λόγο για πρόκριση επί της Ντνίπρο μετά την εκτός έδρας νίκη με 2-1.
Ο Άγγελος Ευθυμίου μας είπε για την ΑΕΚ:
«Από αυτά που είδα μέχρι στιγμής από τις Κυπριακές ομάδες στα φιλικά αλλά περισσότερα στα ευρωπαϊκά παιχνίδια, η ομάδα που μου άρεσε περισσότερο είναι η ΑΕΚ. Είναι η ομάδα με την καλύτερη ισορροπία σε όλες τις γραμμές και πήγε και στα τρία εκτός έδρας παιχνίδια με επιβλήθηκε του αντιπάλου, πράγμα που δεν συνηθίζεται από τις κυπριακές ομάδες. Στην έδρα της δεν το συζητώ, ήταν καλύτερη και από Μίντζιλαντ και από Παρτιζάν».
Θα προκριθεί η ΑΕΚ; «Είναι κρίμα που δέχθηκε το γκολ από την Ντνίπρο στο φινάλε και ελπίζω αυτό το γκολ να μην της στοιχίσει. Θα μπορούσε να έφευγε με ένα αποτέλεσμα πρόκρισης από την Κροατία αλλά ήταν και άτυχη με εκείνο το δοκάρι και άλλες φάσεις αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Έδειξε και η Ντνίπρο σε ένα διάστημα στο β’ ημίχρονο ότι έχει αρετές αλλά με το σκορ του πρώτου αγώνα και με τον επαναληπτικό στην Λάρνακα η ΑΕΚ πιστεύω θα προκριθεί στους ομίλους του Europa League».
Τι ξεχώρισες από την ΑΕΚ; «Είναι μια ομάδα που όπως είπα πριν έχει ισορροπία σε όλες τις γραμμές και είναι σημαντικό που όταν αλλάζει πρόσωπα ο προπονητής όταν κάτι να πάει καλά δεν πέφτει η ποιότητα. Είδαμε την βασική απουσία στην άμυνα του Τομοβιτς στο πρώτο παιχνίδι με την Ντνίπρο η οποία δεν στοίχησε. Μπήκε ο Γκονζάλεθ και κάλυψε επάξια το κενό στα στόπερ. Επιθετικά μπορεί ο προπονητής να αλλάζει ποδοσφαιριστές ανά πάσα στιγμή και να πετυχαίνει τον στόχο του».