Ο Δανός μεσοεπιθετικός απέρριψε την πρόταση ανανέωσης της Μπρέντφορντ καθώς θέλει να αγωνιστεί σε ομάδα που συμμετέχει στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τότεναμ ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.
Πριν από περίπου ένα χρόνο, ο Κρίστιαν Έρικσεν κατέρρευσε στο χορτάρι του «Πάρκεν» κατά την διάρκεια της αναμέτρησης της Δανίας απέναντι στην Φινλανδία, σοκάροντας όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο.
Σήμερα νιώθει πιο καλά από ποτέ έχοντας πραγματοποιήσει εξαιρετικό δεύτερο μισό στην σεζόν με την φανέλα της Μπρέντφορντ, στην επιστροφή του στην ενεργό δράση. Με 1 γκολ και 4 ασίστ σε 11 αναμετρήσεις στην Πρέμιερ Λιγκ, ο Δανός κατάφερε να βοηθήσει τις «μέλισσες» να παραμείνουν με άνεση στην κατηγορία, όμως τώρα είναι έτοιμος για το βήμα παραπάνω.
Ο Έρικσεν θέλει να επιστρέψει στο κορυφαίο επίπεδο και να αγωνιστεί σε μία ομάδα που συμμετέχει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Για αυτό τον λόγο απέρριψε την πρόταση ανανέωσης της Μπρέντφορντ και πλέον εξετάζει τις επιλογές του για να βρει την καλύτερη λύση για το μέλλον του.
Σύμφωνα, μάλιστα, με δημοσίευμα της «Daily Mail», η Τότεναμ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενδιαφέρονται για την περίπτωση του, με τα «σπιρούνια» να συμμετέχουν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση ενώ τους «κόκκινους διαβόλους» να έχουν πάρει το εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ, έπειτα από μία απογοητευτική χρονιά.