Ο Κάρολ Στρούσκι, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη, στα πολλά και ενδιαφέροντα που είπε, σε συνέντευξη του σε ΜΜΕ της Πολωνίας (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ) στάθηκε και στο γεγονός πως πολλοί θεωρούν το Κυπριακό πρωτάθλημα, ως ένα μέρος που έρχονται για να κλείσουν ποδοσφαιριστές την καριέρα τους.
Οι τοποθετήσεις του:
Τι σκέφτηκε όταν του ήρθε η πρόταση από τον Άρη:
«Σκέφτηκα όπως σκέφτονται οι περισσότεροι, Δηλαδή πίστευα ότι πας εκεί προς το τέλος της καριέρας σου. Όταν όμως, μίλησε με τον κόουτς και τους άλλους ανθρώπους της ομάδας, οι σκέψεις μου άλλαξα».
Γιατί επέλεξε τον Άρη: «Εμφανίστηκε ενδιαφέρον του Άρη και του Αλεξέι Σπιλέφσκι, εμφανίστηκε κατά τη διάρκεια της σεζόν. Για ένα διάστημα μάζευα πληροφορίες για την ομάδα και το κυπριακό πρωτάθλημα. Σε αντίθεση με τα όσα πιστεύουν πολλοί, το ότι δηλαδή το πρωτάθλημα της Κύπρου είναι για συνταξιούχους, δεν ισχύει σε καμία περίπτωση πλέον. Το πρωτάθλημα γίνεται καλύτερο και καλύτερο. Το ίδιο και ο Άρης. Είναι ένας ενδιαφέρον σύλλογος και προχωρά συνεχώς μπροστά, με σοφό ιδιοκτήτη. Του μίλησα. Έχει ένα συγκεκριμένο όραμα για την εξέλιξη του συλλόγου, το ζει και τα πάει πολύ καλά με τον προπονητή ο οποίος έπαιξε επίσης σημαντικό ρόλο. Όλα τα πιο πάνω με έκαναν να πάρω αυτή την απόφαση. Ο Άρης βήμα-βήμα προχωρά και χαίρομαι που μέρος αυτού του έργου».

Θράσος Δημητρίου