Το αγωνιστικό, το διοικητικό και η υπόθεση Λάρκου. Σε αυτά τα τρία κομμάτια χωρίζεται η επόμενη μέρα στην Ανόρθωση. Το πρώτο ωστόσο μπορεί –και πρέπει-να επισκιάσει (για λίγο) τα υπόλοιπα.
Είναι σημαντικό για την «κυρία» να πετύχει τουλάχιστον το στόχο της Ευρώπης. Διαφορετικά θα είναι τα δεδομένα γι’ αυτήν, σε οικονομικό κι αγωνιστικό επίπεδο, αν εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο.
Διαφορετικά βεβαίως θα είναι τα δεδομένα και για τον Νεόφυτο Λάρκου, εφόσον οριστικοποιηθεί η προφορική του συμφωνία με τον Χρήστο Πουλλαΐδη (ακόμη υπογραφές δεν έχουν πέσει).
Άλλο μπάτζετ θα μπορεί να διαχειριστεί σε περίπτωση που αγωνιστεί στην Ευρώπη και διαφορετικό αν μείνει εκτός. Υπήρχε ενδεχόμενο να ‘ρχόταν φέτος ο Ουάρντα, για παράδειγμα, εάν η Ανόρθωση δεν προκρινόταν στους ομίλους του Europa Conference League; Το ερώτημα είναι μάλλον ρητορικό.
Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, με το παιχνίδι με την Πάφος FC να είναι ορισμένο τη Δευτέρα, ο Τιμούρ έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του για σήμερα Πέμπτη. Εκτός πλάνων θα είναι ο τιμωρημένος λόγω καρτών Αμπαρτζουμιάν, ενώ δύσκολα θα προλάβουν οι τραυματίες Ρουσιάς και Ρισβάνης.
Ανδρέας Βεντούρης