«Θα μελετήσουμε το ενδεχόμενο να μεταφερθούμε ανατολικότερα, πιο κοντά στην πόλη και την επαρχία μας», είπε ο Ευγένιος Χαμπουλλάς πριν από αρκετές ημέρες στην εκπομπή της Cablenet «ΑΝΟλα στην φόρα», ρίχνοντας τη… βόμβα πιθανής αποχώρησης της Ανόρθωσης από τις εγκαταστάσεις της στην Λάρνακα.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο πρόεδρος της εταιρείας που είχε τονίσει ότι θα απευθυνθεί στην πολιτεία για τα έργα αναβάθμισης που πρέπει να γίνουν στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», το έχει κάνει πράξη. Μάλιστα, η πολιτεία αναμένεται να εξετάσει το αίτημα της Ανόρθωσης όπου μέχρι τον Ιανουάριο θα γνωρίζουν στη βαρωσιώτικη ομάδα αν θα έχει τη στήριξή της για να προχωρήσουν σε αυτά τα έργα με το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.
Αξίζει να σημειώσουμε πως στην Ανόρθωση μελετούν επίσης και το θέμα στην Ανατολική κερκίδα, όπου είναι σημαντικό για αναβάθμιση του σταδίου. Ποιο είναι αυτό; Το γεγονός πως δεν υπάρχει χώρος στάθμευσης, που να καλύπτει τις ανάγκες για την εν λόγω κερκίδα. Εδώ όμως μπαίνουν και άλλα πράγματα στην εξίσωση (πολεοδομία, άδειες κλπ).
Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, από την Ανόρθωση εάν αποφασιστεί σε οποιδήποτε στάδιο να προχωρήσει στη δημιουργία νέων εγκαταστάσεων, θα εξεταστούν διάφοροι χώροι όπου μπορούν να ανεγερθούν, από το Καλό Χωριό μέχρι και το Λιοπέτρι…

Κύπρος Εγγλέζος